A еве според тебе како на цивилизиран начин да решам парализа во сон.сонување нон стоп на мртви луѓе ,страв ,анксиозност ..мене ниту еден психолог и психијатар не ми помогнаа ..ништо не ми било Кажи лек на нормален начин јас не го пронајдов затоа бев ,можеби ти го знаеш Поздрав
Ако човек со диплома не ти помогнал сигурно нема да ти помогне некој што прави шашми.На другарка и има помогнато имам пишувано поназад ама не знам колку е реално тоа.Треба воља.
Ехеее јас баба ми покојна секоја втора вечер ја сонувам и ред други мртви луге и што сега ? Од кого да ми е страв? Од кого да се плашам ? Многу удираш ти кусури , биди силна , исправи се и погледај го стравот во очи и соочи се ! Не биди слаб карактер , бидејки така ни психијатар не може да ти помогне Поздрав
Ни си санувала ни си била у моју ситуацију ,кој е осетија на своју кожу знае и ја викаше порано такој па еве до куде стигна .Не суди боже(ко што викав стари људи ) да ти биде како на мене едн дн па да видиш ти како е ,и никад не се знае у живот што те чека такој пази што збориш и на кога се смееш.Човек што стварно има проблеми не се понаша такој него такој се понаша некој што нема што попаметно да прави
Девојче, ако ти веруваш во магии, не мора цело време да ме цитираш и да пробуваш да ми смениш мислење. Биди си среќна ти со твоите магии , а јас ко ќе бидам сигурна во нешто ќе завземам страна. Сега за сега @Justicija ми е херој во магијскиот дел на форумот.
Да , веруваш во магии исто толку колку што ти самата си убедена дека јас сум верувала во магии. Жити се, кај прочита тоа дека јас верувам во магии ?? Чудна работа, не сум пишала до сега такво нешто Затоа биди реална кога некому во случајот мене ме тераш да верувам во магии а јас цело време барам рецепти за да испитам дали е за верување или не. И да, ти прва ме цитираше, слободно продолжи , но немој да шириш дезинформации кога не знаеш дали одредена личност верува или не во магии. Како што ти сега мојот пост ќе ги сфатиш како почеток за карање, е така јас твојот пост погоре каде што лажиш го сфаќам како навреда кон мене бидејќи не е точно тоа што си пишала за мене.
Не би рекла, може така ти делувам бидејќи знам на моменти да толерирам и да попуштам па ги оставам другите нека си тераат по свое, но многу почитувам искреност. Како што јас не сакам членката погоре да лажи и нон стоп да ме пика во ситуации како што на неа и одговара, сигурна сум дека и она не би сакала да најде коментари од мене на форумот и јас неа да ја пикам да речиме во некои безобразни теми и постојано таа членка да ја тагирам како она да е да речиме спонзоруша. Ти гарантирам има да експлодира она со реакции бидејќи ќе знае дека тоа не е точно а нема да сака да ја бие таков глас. Затоа и јас реагирав, нема потреба да ме става она како што неа и одговара и да се исмејува, воопшто не е во ред. Колку и да комплицирам, ќе барам одговор на моето прашање дали навистина треба да им се верува во ефектот на магиите или не, затоа реков нека ми даде некој контакт од лице кое се занимава со правење такви комплицирани магии, лично да појдам, да ми покажи што како и јас дома сама да испробам и да запишам и кои зборови треба и како треба , па дали ќе делува таа магија или не. Се останато кое досега сум го испробала и преку 10 пати била кај такви предвидувачи на иднината се покажало како лажно, тотално ништо ми немаат погодено и автоматски не верувам во тие луѓе.
Сакам да прашамнешто имам закажано кај дуле велес и сум 34 ти па дали знае некој кое време треба да бидам таму.
Во ред сето тоа сесре но што имам јас сега врска со тоа ? Магии не постојат затоа и никој нема рецепт. Магијата ја измислиле лугето што немале многу срека во животот како некои , и цело време за тие некои мислат дека им прават магии затоа што имаат нешто што тие немаат. Ова е психолошка тема , некој постручен околу психологијата нека пообјасни
А зошто во порака, зошто не јавно? Ајде луѓе, мора да бидеме искрени и да си признаеме, кога човек има мака и на вратата кај ѓаволот ќе затропа....
Ne znam kako da pise ..nov sum na forumot ja e zamoluvam isto za site...citam sega i konjska voda ...neka pise za ste...fala