Denes bev kaj dule nemozev vratatata da ja najdam se mi pogodi i so iminja i mi kaza za lek sto da napravam duri i imeto na odzata mi go kaza
Ај ако може дај контакт од оџата, не мора јавно, може и по лп, сакам да го прашам во врска со правење магии.
Ti si znaes nema ja so da se mesam....imeto na odzata i dule da ti pomognat....dule e proveren lazgo ko ivan iscelitel ..do sega za ove 20 godini site ke gi izlecese od evropa....
Koj odza be do vcera barav lek sega go najdov i top sum ako sakas da ti kazam sto te interisara pisi vazi ako si skeptik begaj odovde jas kazav uste nekna na maka sum odza ili gledac zvriv rabota i sreken sum momenyalno
Ajde de kazi u poraka..ili tuka... ubavo.. ti pisav daj boze da ti pomognat odzata i dule..zosto do sega od dule vo makedonija si samo ti zadovolen...
Mnogu sum zadovolen od korenot zen sen.kupen od bugarija...se stava u med...leci sve za mesec dena..ima na gugal za korenot i cudata...
Девојки, дали сте биле, слушнале за жената од Стење? И ако имате број ве молам пишете ми итно ми е. Не можам веќе со овај живот ваков!!!! Ве молаааам!!!!!
На форумов некој го спомна оџата Назиф од с.Десово, дали некој во скоро време бил кај него, или кај оџа Рамадин Рамадановски. Дали некој од нив навистина помага или ви помогнал во растурање на магија?
Decki baba Zara zEna 80 godisna od selo Orizari Velesko ja znae nekoj .bil kaj nea .gata bae so prai ?