Ако сака некој број од ќамиле од чаир нека пише инбокс, искрено и јас не верувам и не идам по вакви бајачки и што ти знам, ама другарка ми кажа дека го имала бројот и била, демек се и погодила и и кажала...ако сакате нп
Здраво на сите, моја блиска особа цела година и се слошува на секои 15-20 дена, велам слошува но ни таа не знае да го објасни тоа чуство низ глава и поминуваат некои лоши мисли и и се стемнува. Тоа трае минутка и потоа ко ништо да не се случило. Па затоа сакав да ве прашам дали познавате некој што се соочувал со ваков проблем и доколку се соочил, што му помогнало? Ви благодарам однапред
Da gleda na karti i se pogod Da gleda na karti i se pogoduva Zivee pozadi ledikom po tie tesni ulicki kogo i da prasas ke te upati
Kaj tebe ako ne pomognala toa e drugo, no ima dosta pozitivni zborovi za nea i na dosta luge pomognala...mene licno mi pogodi na karti
Ako ne rekov nisto slava i.. ona e gledacka valjda gospod i dal darba...i neze i na ivan iscelitel za nego ima reklami na tv..za slave aerodrom....nas ne ni dal...toa e...
Ima nekoj clen od kicevo i kratovo na forumov da prasam nesto privatna rabota...neka mi pise u poraka ..fala
Za ostanatite dvajca sto gi spomna spored mene nemaat vrska barem mene ne mi pomognale ni pogodile...a viki ima bozja darba sigurna sum
Jas kaj neaa odam .na sto na casovi....kaj gledacka se ide ednas ..ne e toa skolo...jas idam kaj vesna .ucam reki...energija
Molam ako ima darba ..i jas imam darba ali moram da peram krecam jadenje leb avtobus karta struja voda da platam ..zato nemam vreme da gledam na karti ko nea....ona ostavila se u zivotot i se gleda ocigledno koga ke otides razvedena...i red drugo.....