Луѓе очајна сум. Татко ми веќе три месеци има проблеми со здравјето. Температури го утепаа доби и излив на срце и плуќа. Се испитавме негативен на преку 30 вируси, томограф уреден исклучени сите видови на патогени болести, сите тумор маркери во ред, патологија добра, внатрешни органи добри, кај не отидовме по болнициве никој незнае да даде одговор кој е причинителот за изливитр а температура и црп високо. Го средија изливот човекот стана на нозе 10 дена добар еве сега пак температури го мачат а сите резултати негативни. Паметот почна да ми оди на на вакви работи. Ве молам за контакт телефон од некој што навистина помага. Ви благодарам однапред.
Здраво. И јас го барав до неодамна, но лично особа од Гв (блиска со сопругот на Садета) кажа дека одамна не е во Гв. Ќе ти пишам во ЛП детали.
Секој што ми се обратил за контакт, или адреса од некоја гатачка, бајачка каде што сум била, на сите сум им дала информација. Инаку да, и јас се обратив кај неколку форумџики за контакт тел или адреса, а предходно се испофалија на форумов како тоа се им погодиле, како тоа им помогнале, одговорот им беше, незнам, не се сеќавам, одамна беше, или извини ама тој / таа гледа само на блиски луѓе. Како прво млади се да бидат склеротични за да не се сетат, а како второ која е поентата на нивниот пост? Тука сме да споделуваме искуства и контакт броеви или адреси, а не да се фалиме.
Ти на таа форумџика што ти го дала бројот, едно фала не си и кажала. А ти спасила врска пред раскинување. Тоа сме ние, додека имаме мака, после тоа, чао пријатно.