Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гатање, баење

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од kiki-riki, 21 ноември 2009.

1. IamSexyAndIKnowIt

IamSexyAndIKnowIt Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2012
    Пораки:
    1.673
    Допаѓања:
    2.923
    ц ц ц ги знаеш ли кои се што се како може да се најдат? :o

На VesnaBp му/ѝ се допаѓа ова.
  2. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Јас лично верувам во бајачи
    Верувам од проста причина што навистина ми имаат помогнато,
    до пред некое време имав проблеми со парализа и сеништа во сонот, кои не ме оставаа да спијам
    Кога појдов на бајачка ми кажа бабичката дека тоа ме мачело 4 месеци и навистина ...кошмарите започнаја пред 4 месеци...
    После тоа еве веќе еден месец спијам мирно благодарение на бајачката!
    Кога ќе си имате мака во се ќе поверувате..

3. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Леле луѓе сега скоро бев повторно на гатачка. Бев кај Вики во Чаир. Има ли некој информации за веродостојноста на она што го кажува? И колку се остварува истото? :^)
    Кога отидов таму имаше по прилично долга редица, а женава ме праша што прво сакам да знам а потоа ми изнакажа еден куп работи за кои верувам дека за повеќето погоди од чиста коинциденција. Незнам, си останувам на мојот став дека не верувам. Некако не знам, нешто ме тера да не верувам. Инаку не ми кажа лоши работи. Напротив. Дури бев и позитивно изненадена од она што ми го кажа, но сепак ќе видиме со тек на време колку вистински ќе се оствари. :)

4. Jecichka

Jecichka Активен член

Се зачлени на:
    15 декември 2012
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    22
    I mene mnogu me intersira dali nekoj od vas bil kaj taa zenata shto ja zborite vo dracevo. JAs konkretno mozam da vi ja posocam tetka Mare od Pertovec zenata pomaga veruvajte, gleda na ikoni i samata ako neveruvate ke vi kaze raboti za vas.

На SunfoweR1oo3 и thalia zapata им се допаѓа ова.
  5. Jecichka

Jecichka Активен член

Се зачлени на:
    15 декември 2012
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    22
    A da i me interesira dali nekoj od vas znae ili ima slushnato za nekoj maz vo Trubarevo koj znae da predviduva idnina gleda na Koranot zapishuva na lice dodeka gleda. Imam slushnato deka zivee nasproti dzamijata vo Trubarevo.

На peperutka 16 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Jecichka

Jecichka Активен член

Се зачлени на:
    15 декември 2012
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    22
    Ve molam ako nekoj bil kaj Dule vo Veles da kaze dali navistina tolku se mu ima pogodeno posho slusham muabeti deka covekot epten zanela da gleda blagodaram :)

7. Jecichka

Jecichka Активен член

Се зачлени на:
    15 декември 2012
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    22
    Znaci brojot na Dule od veles e 043 227 363 se utepav vrtejki sve e zauzeto, dobiv dvapati zvonev do kraj nikoj ne krena, ja neznam shto e rabota.

8. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    2.723
    Допаѓања:
    8.416
    Истиот проблем е и кај мене. Неколку пати вртам и никако да закажам термин. Да не има случајно и некој друг број?

9. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.924
    Допаѓања:
    15.866
    Јас одам кај една жена,се вика Наде од Кавадарци е.Ако е некој заинтересиран можам да му дадам број.Не бара пари,колку ке и оставиш толку

10. kalinka83

kalinka83 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    Zenava pred 10 godini mi gledase uste vo sredno koga ucev, se mi pogodi do den denes ako najdes broj pls pisigo te molam , ja baram so godini

11. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    А ти нешо внука да не си и па ја рекламираш низ форумов ?

12. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    2.723
    Допаѓања:
    8.416
    Има ли некоја феминка од Гостивар на форумов?

13. billyy

billyy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    15
    Не верувам во вакви работи, ич

14. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.924
    Допаѓања:
    15.866
    Вака девојче,јас нз главата каде ми е од што ми е лошо си го барам чарето а добро видов од женава и сакав и на другите да им помогнам...Камо да и бев внука..ако немаш искуство со вакви работи те молам не коментирај..и гледај си го животот.Јас имав чиста добра намера.Фала сепак за коментарот

На monikamonii и dlikedevil им се допаѓа ова.
  15. Inna5

Inna5 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2012
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    626
    А чекај,треба да и е вкнука за да ја рекламира?
    Не сваќам зошто имате такво мислење.Овде има многу девојки што барат такви жени,што ќе помогнат без да ти побарат пари.

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  16. MerlinMonro8

MerlinMonro8 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    209
    Не верувам во такви работи. Знам дека има жени кои умеат да ја предвидат судбината и иднината, но дали некоја од тие жени ви ГАРАНИТА дека ќе биде баш така, дека нема ништо да се смени, и да многу ќе речат дека како рекле така и се сторило, но и има и многу на кои им било предвидено лошо, па лошото не се остварило. Тие можат само да му се заблагодарат на Бога што се предомислил за нивната иднина. Немам намера да ве убедувам и да ширам мое верување. Да ова е мое верување, но пред се, мислење за оваа тема.

17. LeonaS

LeonaS Активен член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    24
    некој да не има слушнато нето за некојси оџа од радовисш едниот се викал димитар а другиот сујлеман мислам , се знам за нив многу освен тоа дека само помагале , овој сујлеман демек правел некоии амајлии за срека итн ,,, ај ако знае некој нешто нека кажеее :D

18. Inna5

Inna5 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2012
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    626
    Жива глупост.
    Како може да верувате на некој што ќе ви побара голема сума на пари за да ја имате таа амајлија демек за среќа ? Ќе ви трае три дена арно,шест дена лошо.
    Сепак,ако сакаш оди.

19. LeonaS

LeonaS Активен член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    24
    LeonaS напиша:
    некој да не има слушнато нето за некојси оџа од радовисш едниот се викал димитар а другиот сујлеман мислам , се знам за нив многу освен тоа дека само помагале , овој сујлеман демек правел некоии амајлии за срека итн ,,, ај ако знае некој нешто нека кажеее

Жива глупост.
    Како може да верувате на некој што ќе ви побара голема сума на пари за да ја имате таа амајлија демек за среќа ? Ќе ви трае три дена арно,шест дена лошо.
    Сепак,ако сакаш оди.

не се возбудувај ти само прашав јас божеее

20. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^ ТИ не се возбудувај.
    Ти само праша, таа само реагираше на твоето прашање ;)

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.