Јас лично верувам во бајачи Верувам од проста причина што навистина ми имаат помогнато, до пред некое време имав проблеми со парализа и сеништа во сонот, кои не ме оставаа да спијам Кога појдов на бајачка ми кажа бабичката дека тоа ме мачело 4 месеци и навистина ...кошмарите започнаја пред 4 месеци... После тоа еве веќе еден месец спијам мирно благодарение на бајачката! Кога ќе си имате мака во се ќе поверувате..
Леле луѓе сега скоро бев повторно на гатачка. Бев кај Вики во Чаир. Има ли некој информации за веродостојноста на она што го кажува? И колку се остварува истото? Кога отидов таму имаше по прилично долга редица, а женава ме праша што прво сакам да знам а потоа ми изнакажа еден куп работи за кои верувам дека за повеќето погоди од чиста коинциденција. Незнам, си останувам на мојот став дека не верувам. Некако не знам, нешто ме тера да не верувам. Инаку не ми кажа лоши работи. Напротив. Дури бев и позитивно изненадена од она што ми го кажа, но сепак ќе видиме со тек на време колку вистински ќе се оствари.
I mene mnogu me intersira dali nekoj od vas bil kaj taa zenata shto ja zborite vo dracevo. JAs konkretno mozam da vi ja posocam tetka Mare od Pertovec zenata pomaga veruvajte, gleda na ikoni i samata ako neveruvate ke vi kaze raboti za vas.
A da i me interesira dali nekoj od vas znae ili ima slushnato za nekoj maz vo Trubarevo koj znae da predviduva idnina gleda na Koranot zapishuva na lice dodeka gleda. Imam slushnato deka zivee nasproti dzamijata vo Trubarevo.
Ve molam ako nekoj bil kaj Dule vo Veles da kaze dali navistina tolku se mu ima pogodeno posho slusham muabeti deka covekot epten zanela da gleda blagodaram
Znaci brojot na Dule od veles e 043 227 363 se utepav vrtejki sve e zauzeto, dobiv dvapati zvonev do kraj nikoj ne krena, ja neznam shto e rabota.
Истиот проблем е и кај мене. Неколку пати вртам и никако да закажам термин. Да не има случајно и некој друг број?
Јас одам кај една жена,се вика Наде од Кавадарци е.Ако е некој заинтересиран можам да му дадам број.Не бара пари,колку ке и оставиш толку
Zenava pred 10 godini mi gledase uste vo sredno koga ucev, se mi pogodi do den denes ako najdes broj pls pisigo te molam , ja baram so godini
Вака девојче,јас нз главата каде ми е од што ми е лошо си го барам чарето а добро видов од женава и сакав и на другите да им помогнам...Камо да и бев внука..ако немаш искуство со вакви работи те молам не коментирај..и гледај си го животот.Јас имав чиста добра намера.Фала сепак за коментарот
А чекај,треба да и е вкнука за да ја рекламира? Не сваќам зошто имате такво мислење.Овде има многу девојки што барат такви жени,што ќе помогнат без да ти побарат пари.
Не верувам во такви работи. Знам дека има жени кои умеат да ја предвидат судбината и иднината, но дали некоја од тие жени ви ГАРАНИТА дека ќе биде баш така, дека нема ништо да се смени, и да многу ќе речат дека како рекле така и се сторило, но и има и многу на кои им било предвидено лошо, па лошото не се остварило. Тие можат само да му се заблагодарат на Бога што се предомислил за нивната иднина. Немам намера да ве убедувам и да ширам мое верување. Да ова е мое верување, но пред се, мислење за оваа тема.
некој да не има слушнато нето за некојси оџа од радовисш едниот се викал димитар а другиот сујлеман мислам , се знам за нив многу освен тоа дека само помагале , овој сујлеман демек правел некоии амајлии за срека итн ,,, ај ако знае некој нешто нека кажеее
Жива глупост. Како може да верувате на некој што ќе ви побара голема сума на пари за да ја имате таа амајлија демек за среќа ? Ќе ви трае три дена арно,шест дена лошо. Сепак,ако сакаш оди.
LeonaS напиша: некој да не има слушнато нето за некојси оџа од радовисш едниот се викал димитар а другиот сујлеман мислам , се знам за нив многу освен тоа дека само помагале , овој сујлеман демек правел некоии амајлии за срека итн ,,, ај ако знае некој нешто нека кажеее Жива глупост. Како може да верувате на некој што ќе ви побара голема сума на пари за да ја имате таа амајлија демек за среќа ? Ќе ви трае три дена арно,шест дена лошо. Сепак,ако сакаш оди. не се возбудувај ти само прашав јас божеее