Dali nekoj odel kaj gatacka shefkie?zivee kaj plasticarskata ulica ima izrastok na ustata.Rasturala magii so odza
@Mina 3 i @Lejla1234 ако станува збор за Оџата од село Черкези (Кумановско) Рушит, починат е. Баш таа информација ја сподели една форумџика.
Здраво, ќе сака некој да сподели искуство од Хабибе од Автокоманда? Да знам дали да закажам или не. Благодарам однапред.
Цела тема ја исчитав,толку не се најде некој да кажи од кој видел чаре,сакам да одам на сигурно кај некој шо помага,нејкам да им оставам ни денар кај шо нема да ми помогнат.
Еми поука не извлече ли, заклучок ветер и магла...батали гатачи, бајачи, надрилекари и курци палци. Лекот лежи во тебе, барај!
Психолог дигаш телефон закажуваш, лесна работа. Зошто да е едноставно кога може да е комплицирано? За баач е побитно да стигнеш да закажеш па бараш оџи, живи ли се, баат ли, погаѓаат ли па контакти се бараат под дрво и камен, па се запишува на ливче кај бунарот под камен тоа ливче што е, дека кога ќе стигнеш до баач очи ќе ти се подотворат а кога ќе ти збаи пошироко ќе ти се отворат и се ќе ти се разјасни. Батали психолози што знаат тие?
И шо дека бев,не напрај чуда во мојот живот.Ништо не се смени и уште се мачам во животот.Татко ми шо го биеа цел живот баксузи и тој беше за на психијатар?Ко че не знајте шо да кажите психијатар и психолог викате.Не се прајте само паметни,читајте шо имам напишано на другите теми.
се имам пробано за да ми ој во животот ко че не оди не оди.Уште на бајачка немам бидено си велам и то ке пробам.
Нели ти пишав во ЛП? Нели се договоривме? Те упатив на неколку места, стрпи се, не се оди кај било која. Нели гледаш дека зинале за пари, а појма немаат?
Криво ми е зошто сега да го барам чарето,да давам пари а ништо не е сигурно за нешто што не сум крив и не сум го направил туку некои вештерки решиле да го земат мојот живот во нивните раце и да го уништат.