Дали ти ова сериозно го мислиш? Инаку и за психолози и психијатри ако еден не ти помогнал ќе си бараш друг, исто ко за баачи што си пишал овој не чинел си одел кај друг, зошто исто толку труд не си вложил со барање психолог со кој најдобро ќе се разбереш. Луѓе не одете по вакви глупости, се е лага и измама. Животот никој не може да ви го уништи, какви црни вештерки, врагови и чуда?
А кој ти фрлил магија и како и за што магија? За да знае тој што ќе ти предложи растурач на магии, да ти предложи растурач ко за тие магии.
читај ме убаво немам бидено кај бајач и нема да одам дури не најдам некој добар и јас бев како тебе не верував порано ама сега сум сигурен дека е вистина
Ve molam kaze te mi nekoj sto rastura magii napraveno mi e magija tocno od pred edna godina veke nema kade nemam otideno i mi nemaat nesto posebno pomognato
За тие што ми се обратија во ЛП, број недавам ! Затоа што таман ќе им дадам, број, ќе појдат, ќе им помогнат или утнат (зависи) со денови ги молам да споделат искуство, ме множат со нула. На друга една форумџика и дадов број од госпоѓата од Србија, едно фала не ми рече, а жената и спасила девет годишна врска пред раскинување. Само што била кај госпоѓата, после една недела дечкото ја побарал за жена. Таа форумџика сега, никаде ја нема.
Gledaat koj Kolku pari Ima I taka pomagaat . A vikaat ne Se Za pari . I Ako ne si biten lik koj moze da im dade mnogu Ili nekoj Od stranstvo ke si patis
Ne im dal mok nekoj Za toa da go pravat . Mali odevme Vo sred nok Kaj edna baba I ni 10 denari ne zemase . A javi Se Sega Vo sred den ke te otera . A da mu/I Se javi nekoj pobogat ke Se kikoti . KAKO I poveketo luge taka I tie Se iskvareni
Neka pise nekoj Dali postoi mil covek Sto ke te primi ke te razbere I so ljubov ke Se po trudi . Isus pomagal sekomu odel Kaj najbolnite . A baral Samo edno Fala
Psiholozite prvo Sami neznaat da Se lecat . A ovde Se raboti Za energija I natprirodno . Isus pomagal no ne bil pop . Popot nema mok ni milost . A Na zapad Vo crkvi sedat luge koi pomagaat . I postojat sekade sekakvi vidoviti I astrolozi no ne Se pravat deka pomagaat KAKO Kaj nas I da Se sporeduvaat so Gospod . Ne e bozjo da imas ni sueta ni ego ni da zemas pari I pokloni . I nekoj da place pred vrata a ti da go gledas toj so poklon
Tesko Samo koj ke go snajde . Luge Sto neveruvaat nikogas da ne poveruvaat . No JAS sum sfatil deka denes site lazat . Imaat mok no mnogu Loso Ja koristat I pisav KAKO Ja davaat pomosta
Neka sedi vnatre Vo kuka da raboti da vidis Za decata deka baraaat tableti baraat parfemi saati zlato pari I vikaat luge I'm nosat Sami . A Sami baraat . Bozji blagoslov netreba da Se kupi nikade ni tsmu ni Vo crkva kade Sto molitvata e 700 denari I Se karaat popovite Za pari