Tesko koj Ima maka no sum bil Na nekolku mesta I sekade ista pesna I Eden Za drug site Loso zborat . samite vikaat toj laze Taa laze
A tie Sto Se ismejuvaat ne gi maltretirala losa sila Vo son pa neznaat . Da vidat da si 99% zdrav a da nemoze da Odis . Postojat naucni dokazi Se raboti Za energija . Samo Sto tie Sto pravat Loso Na mnogu podmolen nacin Ja koristat negativnata energija
Lugeto Sto me poznavaat Se cudat zatoa Sto sum pozitiven covek I pokraj Se Sto Se slucuva . Sekomu davam dobri soveti pijAm Na momenti I lekovi Ako mi e Loso no vi kazav tie Sto ocajno baraat broevi znaat kako e Samo nema koj da gi razbere
I site Sto imate amajlii otvorete gi . Toj Od cerkeze mi dade JAS Ja otvoriv Na svoja raka . Vnatre imase Od amoksiklav prazna obvivka . Kaj nego me prati druga Sto bea povrzani
Во право си, но не се тие времиња. Не велам дека треба на маката на народот да прават пари, ама има и луѓе без осет. Кажуваше една што гледа на кафе, буквално скоро два часа одвоила за нив за да им гледа, (мајка и ќерка биле) и оставиле дури 20 денари.
Ucat edni Od drugi pobaraj Vo pernicite . Frli ova frli toa . Pa Edna nejzini mi davase da frlam stari partali gubre Ona Vo film krv bilo umirala . Ona gresna pregresna Sekoj praznik raboti I umira I 20 dena Vo grcija Na odmor Od makata Na narodot I Se Sto nosi marki I Od Gernanija mi e ova Od luge. I pravi demek vodi a drug gi pravi a lugeto neznaat
Kade da sum bil Se zalat oni KAKO greota se nemaat pari I veruvaj mi dosol moment koga go pokazuvale liceto
JAS odev Na mnogu mesta . Odev I Kaj viki Od cair . Gledam e spomeneta tuka . Koja pomaga no tocno znae Na kogo . Luge mrznat Ili zesko Ona si pusta prijateli muabetat gore po saat I gi vika Od banka Od vamu Od tsmu prvo Od stranstvo . Frli ova frli toa gi gleda kartite 3-4 minuti I kuti . A na prijatelkata saat vreme Sto i kaza ?
Не сум била на многу места. Споделувам нешто од мои искуства, нешто од што ми кажувале форумџиите од нивно искуство.
Сега, ќе ти направам список во реплика, нема грешка Читај ме назад по темите, ќе видиш каде сум била.
Ve molam lugje imam mnogu golema maka neznam veke sto da pravam, imam pregolemi bolki vo kicmata i ednata noga. Se i sesto imam probano medicinski znaci nisto ne pomaga ni 1%. Veke neznam so da mislam, uste bajaci i gatacki mi ostanuva. Dali poznavate nekoi SPODELETE bilo kakvo iskustvo ve molam