Znaete li nekoj chovek koj rastura magii..Ne e vazno od kade e bitno mi e da mi pomogne i da mi zavrshi rabota.Fala vi odnapred Pozzz...
da da nonstop sum po lekari znaci sekakov lek probav nisto ne mi deluva, nemozam da ja smiram bolkava.
043 227 363 е бројот од Дуле. На овој број се закажува. Се врти на секој 30-ти во месецот. Биди упорна врти од мобилен за полесно да го добиеш. Со успех !
imam diskus hernija ama mnogu cudno se odviva kaj mene znaci,i nisto ne pomaga i nemozam da odam 3 meseci otkako sum vo krevet
Da probas da ides kaj Stojka od cair -Skopje .so bioenergija lekuva .najbitno e da nemas visok pritisok i so bubrezi problem inace mnogu guzva ima probaj razgovaraj idi kaj nea ke ti kaze .ke te skenira so racetee 070889603 tel .so sreka
Ај ве молам кажете некоја добра гледачка,ама исклучиво да е во Скопје благодарам однапред.П.С.Итно ми е.
Дискус хернија не се добива со магија, ниту пак се лечи со магии и разни врачарки и бајачки....Штом ти е утврдена дијагнозата, веројтно преку компјутерска томографија, сигурно ти преписале и соодветна терапија или пак ти препорачале операција....Значи не губи време со вакви будалаштини, барај помош од стручни медицински лица.
Ne bi rekla deka ne se dobiva od magija Nieden doktor neznae da kaze resenie zatoa so se do sea imam probano i niso ne mi deluva, t.e na celo telo deluva osven na mestava kaj so me boli. I neznam dali si slusnala za magii so ziva, strasno i posle sekakvi zlobni lugje sekade neznam so da mislam vekje. A i za tvoja informacija veke se e biznis, pa taka i so apcinja i doktori. Se e vo interes na pari i te teraat neso so nema pltreba da pravis zatoa so 0 humanost ima vo mk od ovoj posran narod.
За твоја информација ќе ти кажам дека работам во здравство, дека има пријатели кои имаат дискус хернија, дека имам пријатели кои се оперирани од оваа болест..и ред др,...и те молам не тропај глупости оти верувај дека ке ти се смеат....Ајде ете кажи ми кои третмани си ги употребила и не ти помогнале??/
pa iskreno neam namera sea da ti objasnuvam jas pobarav so pobarav, a koa nemas maka lesno e da zboruvas.
Ама ајде употреби логика малку..како замислуваш дека може некоја гатачка или бајачка да ти го врати излезениот дискус на кичмата??? Со чекич да те мава??
Ej neznam kako znaci sila imaat lugjevo neznam ksko ni so sto ama znam deka postoi. I sum se uverila so svoi oci, pred nekoja godina imav mnogu bradavici prsite i niso ne probav za da gi lecam odma mi rekoja kaj eden covek da idam demek bael za toa i jas kako tebe kako od mars padnata bev i rugav vikav kako moze kao ne e mozno znaci sko ti se veruva bev ednas samo i posle edna nedela gi nemase i aj sea ti kazi kako i so?