Не ти посакувам, душман најголем да е не би му посакала да доживее магија. Неверуваш затоа што немаш почувствувано на своја кожа ( и не дај Боже да почувствуваш). Кажав и пак ќе кажам, кој несака да верува немора да верува.
40 дена зајдуваше моето. Спиеше само сабајле од 7 до 10. Колкаво е вашето бебе? 41виот ден моето магично престана да зајдува.
Едноставно не сум дозволила да почуствувам таква работа..во колата ум нашла под седиште неколку пати врзани во разни бои конци, копчиња, влакна од коса, чергата пред врата ми била цела водена..но на сето тоа гледав само како на работа од умоболни луѓе.
Mene mi se raspagase kozhata so godini . Nikoj ne mi pomogna . Vo stranstvo odev Kaj ne . Na site nasi dermatolozi digaa ramenici . Covekot mi pomogna pred da umre lesna mu zemja . Bolen stana so infuzija I posle eden mesec pocina
I JAS odev prvo po lekari Sekoj pregled 500-1000 denari kozata mi vriese . Pari Za laseri brisevi Vo stranstvo mi nosea . Covekot Za 100 denari bolen me spasi . Neznaete luge Sto govorite I tvrdite .
Мене ми е верно, затоа што Рушит од село Черкези многу ми помогна. Но ете, за жал почина, никој не го наследи. Беа од форумов брат и сестра синот ги вратил, им кажал дека тој не го наследил татка си.
Daj eve kazi KAKO da ne me baat odzi noke? JAS Sekoj den idam Vo crkva pijam voda se molam odgovori mi KAKO ????
Син му те прими? Збореа по форумов дека никој не го наследил. Да знам, затоа прашувам. Инаку, да доста скромно живеат.
Eve mene kazi mi KAKO da ne dozvolam noke da me baat odzi ??? Spodelete KAKO ne se dozvoluva . Sekoj den idam Vo crkva se molam krstena voda non stop temjan . Eve sko ZNAETE KAKO prosvetlete ne
Добро де смири се и намали ги тие големите букви. Еднаш го постави прашањето "како", не мора по 6пати истото прашање не е никој слеп. А уствари не верувам дека некој те разбира што прашуваш, сакаш да кажеш ти доаѓаат дома над кревет оџи и те баат или како?
И....што прави оловото? Освен што може да доведе до труење,особено кај мало бебе Не знам точно колкава количина олово е токсична ама не знам кој е до толку наивен да ризикува да дише олово, или уште полошо, детето негово.
Зарем не ти помогна за тие три пати одење?? Тогаш колку пати требало да се оди..па нели тој што знае нешто може и оддеднаш да заврши работа а не да малтретира со недели???
Врач значи лекар, доктор, никако маѓесник или бајач. Светите Кузман и Дамјан биле доктори по струка, затоа ги нарекуваат свети врачи. И секако се и светители.
Нема да пие од водата кај што е топено оловото. Само ќе го мие детенцето неколку дена и оловото треба да се фрли во река.