Неодамна и дадов број на форумџиката, е сега ако го сменила тоа е веке друго. Јас го имам овој, баш еден форумџија ми го даде, сподели искуство, бил кај неа, ама не беше нешето особено задоволен, а 500 денари наплаќала. 070 359 821 - Анка.
Zdravo, aj ve molam kontakt od Dule Veles. I koj den da vrtam, posto sega sme Fevruari- na 28mi? ili??? Fala vi mnogu
Е како да не, ние да вртиме назад страници а ти на готово...ај не биди мрза и барај си сам, го имаш бројот пишано едно триста пати
Ne deka sum mrza procitav prethodno no se vrtat dva broja, koj e vo funkcija? i pisuva sekoj 30ti vo mesecot- sto znaci deka na 28mi sega moze da se vrti?
Zdravo. Dali znae nekoj dali uste raboti Dusica od Kavadarci i broj ako ima nekoj da mi dade. Odnapred vi blagodaram. Pozdrav
Здраво на сите ! Среќен празник на сите мајки, жени и девојки ! Би сакала да прашам за некој гатач од с Кравари, Битола дека имало и бил многу добар. Дали може некој да ми каже контакт и искуство со него ? Однапред Ви благодарам !
Искрено не сум некој што верува во вакви работи, но само што ми се случи нешто необично и бидејќи не знаев каде да се обратам, се надевам дека некој од тука ќе ми помогне. Кај мене во домот најдов црн голем пердув, од вештачко потекло. Навистина нема од каде да испаднал, немам ниту облека, ниту украси со пердуви. На брзина истрчав, го запалив и го фрлив во шоља. Што би можело да биде? И ве молам без шеговити пораки.