Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гатање, баење

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од kiki-riki, 21 ноември 2009.

1. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277

:x

2. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.539
    Не се лажете со тие оџите,мене може само човек од мојата религија да ми помогне.

На ela77 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. memo

memo Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Ве молам да ми пишете дали има некој број од Дуле во Велес. Благодарам

4. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    ЛУЃЕ БРЕ ЧИТАЈТЕ МАЛКУ ГО ИМАШ ДВЕ СТРАНИ ПОНАПРЕД

5. Jecichka

Jecichka Активен член

Се зачлени на:
    15 декември 2012
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    22
    dajte kazete nekoj dobar gledac, i pishete za taa so kartite :D Kaj toj Dushko za ziva glava ne se dobiva :/

6. memo

memo Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0

Читаме и повеќе од 2 страни , само што тој број е времено исклучен. Ако има некој друг број нека пише.
    Благодарам

7. donmaki

donmaki Активен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    ima edna na bitpazar na karti gleda Trajanka mislam deka bese ... ko bajagi majkami neso se fali razbivala magii pogoduvala i slicno ...

8. lepa.milena

lepa.milena Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2011
    Пораки:
    346
    Допаѓања:
    161
    ЖИВИ ГЛУПОСТИ И ЃАВОЛСКИ РАБОТИ! ЕВЕ ЕДЕН ПРИМЕР НА ТИПИЦЕН ПРИМЕР НА ГЛУПАВОСТ: ЕТЕ, И МОЈОТ СЕГАШЕН-БИВШИ, ОДЕЛ КАЈ НЕКОЈА ДА МУ ГЛЕДА, ДЕМЕК МНОГУ ПОЗНАТА И СЕ МУ ПОГОДИЛА ПА ДУРИ И ДАТУМИ И ИМИЊА ПОГОДУВАЛА. И МУ РЕКЛА КАКВИ НАМИРНИЦИ ДА КУПИ ЗА ТАА ДА СЕ МОЛЕЛА И ДА ПРАВИ НЕШТО, ДЕМЕК БИВШАТА НЕГОВА СЕ ЗАНИМАВАЛА СО МАГИИ И НАПРАВИЛА ЈАС И ТОЈ ДА СМЕ ЗАКЛУЧЕНИ И ДА НЕ МОЖЕМЕ ДЕЦА ДА ИМАМЕ, ПА НЕШТО ГО БОДЕЛО ВО СТОМАКОТ ЧУВСТВУВАЛ ДЕКА ИМА НЕКАКВА ДОЈАВА ОД НЕЈЗЕ. И ЗА ТИЕ НАМИРНИЦИ ДА СЕ РАСТУРЕЛЕ МАГИИТЕ, ТОЈ МЕ ТЕРАШЕ УШТЕ И ЈАС ДА ПРЕСМЕТАМ, И ПЛУС БАРЕМ 50 ЕВРА ЗА УСЛУГАТА КОН НЕЈЗЕ И ЗА ОСТАНАТИТЕ НАМИРНИЦЕ СЕ НА СЕ ФАЌАЛО 300 ЕВРА. ВО ТИЕ НАМИРНИЦИ ИМАШЕ КАТАНЦИ, КОКОШКИ, ПЕТЛИ, МАШКИ И ЖЕНСКИ ДОЛЕН ВЕШ, ЦРКОВНИ СВЕЌИ, ТЕМЈАН, ЗЛАТНИ ПРСТЕНИ, ОРИЗ И МНОГУ ДРУГИ ГЛУПОСТИ. И АКО ТО НЕ СЕ НАПРАВЕЛО ДО МИНАТАВА САБОТА, ДО ВЦЕРА ТРЕБАЛО НА НЕКОЈ НЕШТО ДА МУ СЕ СЛУЧИ И ДА НЕ РАЗДЕЛИ НЕШТО. И НИШТО ОД ТОА НЕ СЕ СЛУЧИ. ЕДВАЈ ГО УБЕДИВ ДА НЕ ОДИ КАЈ ТАА ЖЕНАТА И ДА НЕ АРЧИ 300 ЕВРА.... ЗАБЕГАНА РАБОТА....... ЈАС БЕВ КАЈ СВЕШТЕНИК И МИ ДАДЕ СОВЕТИ, И ТИЕ СЕ КРСТЕНА ВОДА, БОСИЛЕК, ТЕМЈАН, МОЛИТВА И ОДЕЊЕ ВО ЦРКВА, И СЕКАКО, СИЛНА ВЕРБА ВО ГОСПОД.

На elisabeta му/ѝ се допаѓа ова.
  9. sofce

sofce Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    19
    jas bev golem protivnik na ovie raboti no slucajno otidov kaj eden covek koj mi kaza raboti koj nikoj ne gi znae i mi ja opisa mojata okolina kako da e bil so mene.SE NAEZIVV.vo moite knigi na fax najdov isturena krv i iako ambiciozna i so prosek 8 ne go zavrsiv fakultetot.postojat takvi raboti uste od damnesno vreme otvori na internet ke vidis i ke poveruvas.
    GOSPOD E EDEN I KE GI KAZNI ONIE KOI PRAVAT ZLO /

10. sofce

sofce Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    19
    JAS BEV JA NOSEV KERKA MI KOJA OD NEGO DOBI VISOK ENERGIJAI STANA OD MIRNO DETE HIPERAKTIVNA.DRUGARKA MI SE LECESE KAJ NEGO ZA DA ZATRUDNI I ZA KRATKO VREME OSTANA A PRETHODNO 12 GOD NE I USPEA.ZNAM MIN 5-10 SLUCAEVI KOI SE IZLECILE KAJ NEGO POZD

На samovilamila му/ѝ се допаѓа ова.
  11. sofce

sofce Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    19
    ХИТНО МИ ТРЕБА ПОМОШ ДАЛИ НЕКОЈ МОЗЕ ДА МИ КАЗЕ КОНТАКТ ОД ЗЕНАТА ВО ЧАИР САКАМ ДА ОДАМ ДА МИ ГЛЕДА.ФАЛА И ПИШЕТЕ

На samovilamila му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Jecichka

Jecichka Активен член

Се зачлени на:
    15 декември 2012
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    22
    Kazete broj od dushko od veles go smenil stariot broj t.e. koga vrtish vika telefonskiot broj e isklucen privremeno pomagajte kako da go najdam covekot !

13. Beatriche19

Beatriche19 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2012
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    89

Сериозна си? не ме сваќај погрешно али ако сама неможеш да си дадеш одговор незнам кој од феминкиве може...........Ја сигурно незнам кој ти бил дома и од кај ти е клучот.

14. samovilamila

samovilamila Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    19
    мозе си заслепена од магија фрли го во вода и најди некој да одис на гледанје

15. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    2.659
    Допаѓања:
    8.215
    Го има ли некој новиот број од Дуле од Велес???

16. ilence

ilence Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    186
    Допаѓања:
    88
    Што е тоа баење од НАВИ ?????????

17. Melaniiii

Melaniiii Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    20
    Дали енкоја од вас има отидено кај Славе од Кравари и какво искуство имате. Ве молам за одговор многу ми е важно. Поздрав имајте убав ден.

18. fairy33

fairy33 Активен член

Се зачлени на:
    17 јули 2012
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    3
    dali nekoj znae kade ima gatacka vo Bitola? :)

19. samovilamila

samovilamila Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    19
    ima vo kravari seloto no ne znam tocno koj rasprasaj se

20. bonnie19

bonnie19 Активен член

Се зачлени на:
    1 јули 2012
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    3
    Феминки има ли некој одено или слушнато за Драган (Драги) од Автокоманда. Сакам да одам, ама незнам, погодува ли нешто, има ли некој искуство со него? Наводно гатал додека ти седиш и пиеш кафе, а он ти раскажува за тебе, па незнам сега навистина...