A krvta od mrtviot ja zbirale na gaza dokolku rusel umreniot od negoviot nos ili usta prasajte postari Kje vi objasnat Jas nikomu ne go ubeduvam da mi veruva ... Samo spodeliv kakvo zlo me snajde... Na dusman da ne mu se desi... Nikomu... Toa sto dervisot go najde kaj mene vo blokovite od kukjata bea ispikani ...... Jas ne rekov deka e vo red tolku pari da se dadat ... No tie prevarantite kaj sto bev prethodno samo mi kazuvaa deka imam magii vo kukjata nikoj ne kaza kade i za sto se napraveni Dervisot dojde i mi pokaza kade da kopam cel mesec i povekje se rasturaa magiite.. A ne kako bajacite isprskaj so ova i gotovo... Na 4-5 mesta bev nikoj nemozese da go unisti ova.. Vie pak da ne veruvate ne ni morate Samo tesko na toj so si ima maka togas nikoj ne mu veruva... Dobra nokj imajte mirni i spokojni nokji..zdravje i berikjet...
Од кога е дека кога некој ќе почине го оставаат само неколку часа и го носат во мртовечница, нема преноќување како порано барем во нашиот град е така. И да постои негде преноќување како некој би дошол и да си собере крв и парчиња коса и незнам ти таму што при толку луѓе? Како се собира вода од облеката?
Како ја збираат крвта, и каде се во тој момент сите луѓе кпи бдеат над мртвото тело???? Ахх бре, ах...
Мене ми имаат кажано за личност што ја знам дека од мртов човек го има украдено прстенот... А инаку се бива..додека сите блиски во тој момент се збунети и растрчани некој си работи...
Зошто тие два грама мозок што ви се мотаат во глава не ги искористите малку? Ептен многу ме интересира дали знаете дека тие делови од умрен ако се најдат кај вас е кривично дело? Знаете дека може во затвор да завршите поради прикривање на делото? Што ќе биде ако сега ве пријавам во полиција? Ќе демантирате? Ќе одите со глава во ѕид дека делови од тело обвиткани во газа потопена со крв од умрениот ви биле фрлени некаде по дома за да ви направат магија? И тоа ни помалку ни повеќе баш во блоковите од куќата? Некој ти ја копал фасадата за да ги стави внатре? Зошто ширите вакви глупости по интернетов?
Па кажи и го бројот од дервишот на жена му на Шабан Шаулиќ, и он се повампирил, им шетал по куќа, седел у дневна, палел и гасел светла, гледал тв. Да не лута човекот и да не се плашат од него. Шта речи
Ај сеа доста препукување кажете која од вас била кај баба Милевка од село Тромеѓе кумановско.бабата е стара многу и растура бае и од секаде има народ србија .албанија косово .не е битна која вера помага на сите .паеи ме зима ама се бара до 3 пати да се оди .некој искуства ?
Врска нема. Немам идено лично нормално, една роднина забегана по овие ствари, беше кај неа и врска нема. И рече ќе се омажи за 3 месеци, еве ја уште туфка сингл после толку време. Кога ќе научите дека сите само гледаат пари да ви земат
Јас слушнав само позитивни работи за нејзе и поради тоа подле понеделник ќе одам таму па ќе ви пишам како ќе поминам
Бев кај него кажува само имиња и ништо друго. Ако сте за кај некој да ви помогне, растури подобро не губете време да одите таму
И јас знам да растурам, кога ќе се запијам со добра староградска музика, шопска и скара, певам па растурам, тогаш можам и да ти изгатам нешто а и да ти пребајам и женска/дечко да ти наместам. Ќе частиш да ти гатам?
Nema potreba glej si sopskata i skarata uzivkaj .eve ke te pocastam so aplaus za zgresen komentar na forumov
Заборавив дека ти одиш само кај што гатаат гратис. Оди тогаш кај баба Милевка од Тромеѓе, ич да не му се мислиш. И вас не може да ви угоди човек, ем иднина да ви предвиди ем бесплатно.