Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гатање, баење

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од kiki-riki, 21 ноември 2009.

1. Tea678

Tea678 Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2018
    Пораки:
    899
    Допаѓања:
    5.233
    Мислам дека оние кои гледаат на олово за здравје може да му помогнат, ама за тоа стварно треба да знае и да има искуство жената која лечи со олово, пробајте така. Инаку,една членка што спомна за магии, бараат јака пара за некој да направи некому магија, ама кога-тогаш тоа зло три пати дупло појако ќе те ''удри'' не правете проблеми за ништо, лошо на себе прво ќе си направите , ама Вие си знаете, јас само кажав што мислам.

На Meckicja и Feminka22 им се допаѓа ова.
  2. Meckicja

Meckicja Форумски идол

Се зачлени на:
    25 јуни 2017
    Пораки:
    6.664
    Допаѓања:
    8.202
    Знаеш што ако е така дојдете на иконата на Богородица брзопослјшница пред која детето во прозборе во Струмица во манастирот свети петнаесет тиверополски маченици а и за магиите постои молитва се вика молитва против враџбине на свети Кипријан и Јустина се чите 40 дена два пати во денот а и треба да подкадуват е често дома со темјан

На Зеленоокатаа, Pcelka1315, Shalitra и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. hopes

hopes Истакнат член

Се зачлени на:
    30 април 2014
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    334
    Дали сака некој да одиме заедно да најдеме заеднички превоз за кај жената во Србија?

На Elena 28 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.005
    Допаѓања:
    10.952

Kакви икони, какви бакрачи.

Последниов период ја гледам Лила онлајн со нејзината СЕ ИЛИ НИШТО , па забележав си носат луѓево икони и пак никој не зема ништо повисоко, барем 200 000 евра да речам машала ете кај некој ИКОНАТА помогнала.

Туку јас сеуште чекам да сподели некој магија за слабеење , никако да најдам ефикасна некоја :^)

На Alex.T, Lily92, Shalitra и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Meckicja

Meckicja Форумски идол

Се зачлени на:
    25 јуни 2017
    Пораки:
    6.664
    Допаѓања:
    8.202
    Aa i jas zatoa baram magija ama nema

На Alex.T и Herrera им се допаѓа ова.
  6. John Snow

John Snow Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2016
    Пораки:
    4.940
    Допаѓања:
    53.148
    Има и таква магија, на светецот Нејадитис. Се молиш два пати дневно и килограмите магично исчезнуваат.

На Alex.T, Lily92, Lolipop23 и 9 други им се допаѓа ова.
  7. ivanamackica

ivanamackica Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2018
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    1.048
    Postari zeni sto znaat nekoja ili nekoj sto pravi ljubovni magii neka mi pise LP! Da se naogja vo Skopje licnosta, itno mi e, fala vi..!

8. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.678
    Допаѓања:
    25.239
    Толку ти е беден животот?

На crimson, Someonespecial, Meckicja и 4 други им се допаѓа ова.
  9. Tea678

Tea678 Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2018
    Пораки:
    899
    Допаѓања:
    5.233
    Не се работи за беден/ не беден живот, јас само не знам дали е запознаена членката дека од тоа само лошо на неа може да и се врати, подобро сама цел живот од колку да правам вакви работи, јас познавам една жена преку другарка зима 500евра плус сама да идеш од некој гроб да собираш нешто , Господе боже језиво дури, не ни сакав понатака да слушам како ги прават тие магии, не е ни чудно што лошо се враќа само на тој што се нафаќа да учествува во истото.

На Meckicja и kukidi им се допаѓа ова.
  10. Iva9612

Iva9612 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2019
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    528
    Постојат вакви работи?или поголемо прашање е дали постојат сеуште луѓе кои веруваат во тоа?Порано било друго време не биле многу образовани луѓето па така жените седеле дома и цел ден и оделе од бајач на бајач ама сега???Девојката која прашува за магија ако има нешто што ја мачи потребен е доктор,а ако требе да биде со некој ќе биде не се потребни гробишта,магии,демони...

На Meckicja, Justicija и kukidi им се допаѓа ова.
  11. kukidi

kukidi Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    174
    Da I traele samo nekoe vreme a posle zrtvata pocnuvala da te mrazi. Ne veruvam mn mn vo magii ama vaka znam od tie sto se zafrknale so vesterki

На Meckicja му/ѝ се допаѓа ова.
  12. hopes

hopes Истакнат член

Се зачлени на:
    30 април 2014
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    334
    Може некој од форумите што бил кај жената во Србија да каже како се оди до селото? И некој ако е заинтересиран за со кола да одиме заедно.

На Prvenka му/ѝ се допаѓа ова.
  13. kukidi

kukidi Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    174
    I da ne postojat ne e posteno da pomisli da vrze nekoj za svojata ljubov aj nea da i pravi magii trajko sto nea ne ja interesira kako bi se osekjala?

Berete pamet. Nikoj ne e posilen od voljata na Bog, magiite se sprotivno od Bog. Izvinete za latinica.

На baba Rada и Meckicja им се допаѓа ова.
  14. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.678
    Допаѓања:
    25.239
    Види,оди во црква запали една свеќа и помоли се за здравје и среќа.Што е твое ќе си дојде,батали ги овие работи никогаш нема да бидеш среќна со ова ниту успева нешто такво.Ова се однесува на сите што имаат во глава да си направат ваков грев

На Shalitra и Meckicja им се допаѓа ова.
  15. Meckicja

Meckicja Форумски идол

Се зачлени на:
    25 јуни 2017
    Пораки:
    6.664
    Допаѓања:
    8.202
    Ne pravi takvi rab ne ti trebaat se se vraka se se plaka

На baba Rada му/ѝ се допаѓа ова.
  16. ivanamackica

Се зачлени на:
    12 јуни 2018
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    1.048
    Хахаха не е за мене, за другарка барам, а ти не мора да вреѓаш и мој проблем е тоа што барам личности што се занимаваат со такви работи.;)

17. ivanamackica

Се зачлени на:
    12 јуни 2018
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    1.048
    Секој да си ја гледа својата работа, а вие што пишувате против очигледно сте ја утнале темата

18. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    'Другарка ти', нека си најди хоби.
    Ако некој не те сака, не те сака, и тоа-е тоа.

На Roniaw, Someonespecial, CameliaMiller и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Shalitra

Shalitra Популарен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2018
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    1.982
    Која работа бе девојче? мислиш дека мене и на останатите членки тука им е гајле за тебе и за твојата shitty љубовна магија? Ти кажаа само дека од тоа добро не може да излезе. Некој насила да го придобиеш и да се залета по тебе,да може 1 месец и толку,башка колку си очајна ти или другарка ти од 1 до 10 што преку форум бараш "чаре" за љубовна магија .....
    Жити се?!

На Herrera и baba Rada им се допаѓа ова.
  20. dejziii

dejziii Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2012
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    119
    Pa ok moze drugarka i e vo brak, moze ima deca i saka zenata da si go spasi brakot... Mislam deka ne e dobro sto obvinuvame bez da znaeme tocno sto i kako e... Odzata od Prilep za koj sto pisuvaa na forumov bev kaj nego jas so drugarka koja sto e razvedena i odzata i rece deka moze da i go povrati mazot.. jas go prasav za prozesot sto i kako odi iii toj rece deka pravi list napisan so arapski bukvi koj sto treba da go stavis vo voda iii da prestoi 24h vo vodata. Posle tie 24h treba da mu sipnes na deckoto vo vodata vo sok kafe jadenje vo bilo sto samo ne alkohol ii posle toa veli deka kje imalo rezultat. Mada drugarkava ne sakase da go napravi toa bidejki toj se prezeni iiii nzm dali bi pomognalo od kaj ovoj odza ali spak ako se raboti za rasturanje na brak vredi da se otide i proba