Dragan od Avtokomanda gleda na kafe, i tarifata od edno gledanje mislam deka mu e 500denari. A iskreno ko shto iam slushano vrska nemal. Ima li nekoja od vas iskustvo so dule od Veles ?
Не се лажете по овие гледачките бајачките како што гледам тоа е ѓаволска работа ,само последна надеж народот гледа во тоа и излез иако тоа не е излез.
Дали познавате неко/а гатачка во Скопје?? Само цената нека не биде многу "солена"! Имам многу проблеми и незнам каде веќе да барам спас и решение! Благодарам
Јас се мислев дали да одам кај Драган и одлучив да не одам, т.е. да не ми гата на мене, но мојата другарка запна да оди, па решив да и правам друштво. Додека и раскажуваше останав подзината, се наежив колку се и погоди, половина час раскажуваше човекот, а јас зошто сум запознаена со нејзините проблеми, едноставно не ми се веруваше, човеков како да ја знае од секогаш, како тој да и е најдобар другар, а не јас. Исто така и даде и совети за да и се решат проблемите. Не верував во гатачи, но од тоа на другарка ми што се и кажа, јас сум вчудоневидена. Сега да не испадне дека ептен го испофалив, 2-3 работи ги кажа, но, со приближна точност, не баш како што е, близу до реалноста, но сепак за се она што и го кажа и што беше вистина, алал нека му се парите. И да не се мали работи кои ги кажа во стил, ќе имаш деца, ова - она, тој претежно ти раскажува за сегашноста, ти помага околу проблемите, не зборува којзнае колку за иднината, повеќе твоите моментални проблеми и нивно решавање.
Decki ve molam brojot od dule pisav na nekolku no mi kazaa deka gi smenil. Go ima nekoj noviot mnogu mi treba vo lp da mi go pratite ve molam
Brojot na dule ne e smenet 043 227 363 jas zakazav na brojov na 30januari, mozno e vo tekot na mesecot ako vrtish ili nikoj da ne ti kreva ili da ti vika tel broj e privremeno isklucen
Телефонот му е 070 216 303. Мислам работи секој ден и ќе ти крене ако планираш да одиш, достапен е, барем ние кога му вртевме секогаш беше достапен. Ако закажеш тој ќе ти каже точно кај се наоѓа, убаво ќе ти објасни. Позз
Dali nekoj slusnal za nekoja zena od Noshpal ? mnogu pomagala, a isto se javila na televizija sama,moi rodnini ja gledale na televizija, ako znae nekoj neka napise..
Тие работи не се добри.Господ не сака да одиме на такви места .Може и поп да ви го каже ова истово.Затоа попрво би барала помош во црква (не за пару фала богу) со поп можеш секогаш да зборуваш
Здраво, Би сакал да прашам некого На форумов дали има можеби ја има адресата или телефонскиот Број од Илија од Капиштец, Скопје што гледа На икони .....хитно ми е .... Благодарам
Ај некој нека ми каже дали ја знае некоја гатачка од Битола на Бајро, мислам дека Весна се викала ама не сум сигурна.. да ми кажи поточни информации каде се наоѓа.. ако не некој што познава некоја друга гатачка. Фала однапред