Па и он ни рече бидете поздравени ајде да ве нема , а замислете да му дојде некој од далеку од друг град ни 5 минути не не задржа , не знам што се замислува ако не го бива ич нека не лаже народ да се малтретира да иде , можеш ли да пишеш тука твое искуство или во лп?
Дали е до мене или јас бирам лоши гатачки еве не знам, бев кај Жане од Драчево, врска си нема плус на крај уште 500ден бараше...а предходно колку ќе оставиш толку, аха да ....плус не ни гледа на карти како што некои коментираа ниту пак на слика , т.е. ќе и покажете слика и ќе рече па ти го познаваш , најверојатно знаеш и каков е...страшно
Ja mislam nikoj dzabe samo barame I odime....olovo ako ti pomogne dobro ako NE nisto drugo taka mislam
Искрено не верувам многу во тие работи.. но имам неколку случки поврзани со тоа.. кога бев околу 10 год мојата тетка дојде од странство со ќерка и после неколку дена брат ми сестра ми и братучетка ми заминаа на одмор ние бевме дома а тетка ми не можеше никако да ги најде парите од кога дојдоа ги бараше по куфери но ништо тогаш се јави на некој гатач србин тој и кажа да не се секира дека до крајот на вечерта парите ќе се појават и така и беше јас ги најдов во куфер кај братучедка ми заклучени со катанец а јас па радознала бидејќи си играв го најдов клучот и го отворив и го видов пликот и им кажав на мајка ми и тетка ми... случајност или не не знам... а уште една случка со пријателка на кафе ми гледаше ми кажа дека за неколку години ќе ми се појават две машки личности кои многу ќе ми значат на буквите Д и М и ете после 3 год го запознав маж ми Д и синчето кога се роди го крстивме на М.. а искрено би сакала да отидам кај некој во овој лош период за мене ако знае некако да ми помогне тогаш може и ќе почнам да верувам
Imalo nekoj covek sto mnogu pogoduval od Kicevo, Dali znae nekoj tuka ako ima od Kicevo da kaze da spodeli.
имам изгубено контакт со неа не беше некоја да се занимава со тоа туку онака кој ќе се собереме на кафенце па ај ќе свртиме а и често викаше дека не сака да гледа...
Јас имам слушнато за Борче од Куманово ама незнам дали е жив сеуште, инаку се точно кажувал ама само ако му се погоди денот. Исто имам слушнато за една жена од Куманово на влезот во градот од десна страна во зграда живеела, и колку што имам слушнато за неа дека прави да се земе некој, да се остави и слично.
Za karolina probistip nekoj da NE znae so pomaga ..Dali bil nekoj....Eve jas da SI kazam glavoblka imam I misli ne pomaga Ni Eden lek.....Pa da probam kaj karolina