Ако ти трае подолго време , си требала да отидеш на доктор. Ќе ти направат проверки и ќе ти дадат соодветна терапија.
Дедо Борче од Младо Нагоричане, Куманово, искуство со овој човек да сподели некој??? Се закажува ли кај него??? Давал начин на исхрана за полесно забременување???? Има некој искуство со дедово или да не се ветреам по стариве што ме акаат да одам!!
Луѓе немојте да одите кај тој Перо во Зелениково, сега идам до тамо, се чекало ред од сабалје до вечер до 8.00 завршувале ако ви се чека слободно идете, но тоа што видов тамо не ми се допадна, пикнат во едно собиче така стар отворена врата сите надвор слушаат што мака имаш тој едвај се разбира што кажува, видов не видов си заминав не ми се остануваше до ноќ.
Епа кој им е крив на Боки и Катица што не одат на гатачки. Да си одеа, ќе им кажеа јасно: Гледам овде некој те снима... ајде стисни желба, ааа гледам милион долариии
Zasto policija NE GI zatvara ovie prevaranti so I'ma ..ovoj onoj..... porano imase bajacka za uplav stari zeni
Se odi navecer za da se fati red se zapisuva tamu bidejki e nenormalna guzva, iskustvo kaj sekoj razlicno jas sum zadovolna od nea
Дали се случило кај некого да не се оствари тоа што ќе рече Оливера од Дедебалци, (пример ти вика дека тоа ќе ти се случи за два месеци и ништо да нема од тоа) дали има такви? Пишете ми ве молам
Имаш ли искуство некакво со човекот, да ми кажеш како се оди кај него, се носи ли нешто, се закажува ли... само ми го препорачаа а незнам детали што како... не сум одела на такви места и не знам. Кој ден се оди... би ти била благодарна ако ми кажеш. поздрав до тебе
Prekrasna... Maz mi bese so golema glavobolka bevme ama vo 5 sabaje moras da odis posto e mnogu guzva inace svaka i cast