Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гатање, баење

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од kiki-riki, 21 ноември 2009.

1. swiftandbieber

swiftandbieber Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2013
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    1
    Искрено јас верувам бидејќи пред некоја година имав проблем со главоболка,секој ден после 5 часот одручек имав главоболка,секој ден..решив да посетам уво нос и грло и ништо,одев секаде каде што можев и ништо..на крај се решив да отидам кај бајачка,што не ни верував дека таа може да ми помогне...ме однесе во соба полна со икони и таму нешто кажуваше,и од тогаш (да чукнам во дрво) ме нема здоболено главата..позче:)

2. papadopulos

papadopulos Активен член

Се зачлени на:
    13 март 2013
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    :D :D :D :D
    Јас сега се активирав на сајтов и ме интересира мн.за кај дидара сакам да одам али ми е мн.страв некој што бил ако може да ми каже, а ако може и бројче.

3. TortaGreshena

TortaGreshena Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    17
    DreamAngel vrati se na strana 34 tamo ke procitas za taa Vesna od Bitola i sve ke ti bide jasno.

4. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145

јас знам едни пријатели беа кај него.женава не можеше да затрудни со второ никако дома имаа кавги секараја со свекоро и свекрвата се бркаја и што уште не кога појдоја таму му кажа дома во некое цвеќе имало нешто завиткано му имале напраено магија за така да му се случува ко си пошле дома во цвеќето со му кажал го нашле тоа завитканото и незнам што сториле со него .еве сега си имаат и второ детенце и немаат поќе кавги дома.

На TrinityNeo му/ѝ се допаѓа ова.
  5. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    milky-candy и кај тетками пред две години најдоја клуч на комодата свекрвае зела и пробувала по вратите мислеќи да не е од некоја соба но не бил...после неколку дена му се поплави куќата и се му тргна наопаку...кога пошла свекрвае на кафе вкомшии видела исти клучеви како тој што го нашла по вратите...исто така теткаму остануваше неколку пати трудна ама се пушташе на ист месец и датум цела мк ја завртија да најдат џаре за тоа.кога појдоја кај женичката во дедебалци му кажа дека му е напраена магија за свадбата да останува тетками трудна и да се пушта не му кажала кој ја напрајл магијата само му рекла дека на тетками на сон ќе и се јави.и навистина и се појави стринае и стринаму на тетинми со кој се скарани откако му кажа што да направат женава во дедебалци сега си имаат прекрасна ќеркичка.

друг случај јас имам два ипол месеци со ногата не можев да одам имав огромни болки и секакви работи ми се случуваја после долго мислење вчера појдов кај женава во дедебалци ми кажа се од а до ш што ми се случувало како сум имала модрици и мозолки по телово како ми зуја ушиве и ме печат очите од носот ми течи ко вода дека од ципата до коленото ми се зкочанува ногата и имам болки а под ногава чувствувам студенило бабами умре во средата и за тоа ми рече дека се куртулила беше во кома и имаше големи маки...ми кажа уште мн работи од кои се запрепастив како се ми погоди и почна да кажува без да ме праша за што сум дојдена...ми кажа дека имам нешто нацапано но не било праено за мене туку некој маж го направил бидејќи имал големи маки со цел да му олесни...ми кажа што треба да направам и сега здравје боже се вред да биди...уште денеска се чувствувам подобро и немам болки во ногава...и да напоменам женава ме праша шо сум чекала да појдам до тогаш а пред некој ден ми дојде на сон и ме повикуваше да појдам...

На TrinityNeo му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    2.659
    Допаѓања:
    8.215
    Дали некој има број од жената од Дедебалци? (Не знам како се викаше)

7. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    не ама и џабе ти е број не се јавува.

8. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.639
    Допаѓања:
    22.087
  9. Westsiderka

Westsiderka Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    21
    Седејќи денес со другарка на попладневно кафенце во еден од кафичите на кеј здогледав три девојчиња кои седеа на масата спроти нас .Одеднаш до нив седна возрасна жена и и ја зема дланката на едната од нив и почна да и гледа.Ни падна смешно со другаркава на почеток и се зезавме нешто со келнерот бидејќи беше доста опуштен и на шала му рековме да ја праша дали ќе сака и на нас да ни гледа.Јас лично имам доста страв од вакви работи, веројатно од ромскине серии што ги гледавме како мали дека некој може клетва да ми фрли и секогаш сум бегала од такви работи ко вампир од лук,а и лично мислам дека доколку ме очекува нешто лошо и немора предходно да знам,доволна казна ќе ми биде отпосле да живеам со тоа.И она што требаше да биде интерна шала меѓу нас и келнерот прерасна во реално гатање. Жената станата утрото со намера да заработи пари не прифаќаше не за одговор, а јас пак со она моено ќе ми фрли клетва некако се согласив.Ми нафрли онака неколку работи нешто погоди нешто не,да бидам реална не ми го погоди само хороскопскиот знак,а за тоа што ми кажа дека ќе ми се случи во иднина ќе ви кажам за некоја година. И врв на целата приказна прашува: Колку е часот, има 3? Другаркава: 3 и 4 мин. Еххх утнав за 4 мин. Се превртев од смеење.

Сума сумарум за 1 час таа си заработи колку цела моја дневница седечки, а јас трчам маратони на работа.Не за џабе рекле кој нема во главата има во нозете..

10. MajaBitola

MajaBitola Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Dali nekoj moze da mi dade telefon od Viki od Cair ili nkoj drug gledac od skopje ili nekoj so zivee vo blizina na Skopje? Ako ima nekoj pozitivno iskustvo....moze i kaj mene vo ibox ..fala

11. MD.2Love

MD.2Love Активен член

Се зачлени на:
    14 март 2013
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    12
    порано ниту сакав ниту верував во вакви работи до денот од свадбата со мажотми сме 2 и пол год во брак почнавме да имаме многу проблеми дома со свекорми свекрвами потоа и синми маж ми поцна да се сумља во ови работи те дека некој ми прави магии и почна да ме убедува да одиме и да бараме помош така и направивме ми требаа 2 мес да се соземам од виденото и слуснатото не само од еден туку поради тоа сто немозев да поверувам бев на повеке места заедно со мажотми и сите 4-5 души кај кој одевме ми го казуваа истото за истите луге кои ми прават мене и на син ми сите тие морбидни работи да слуснев од еден немасе да вервам ама сега гледам дека било вистина и шо ми е нај криво не мозам да преземам нисто против тоа оти тие луге и ден денес влегуваат кај мене дома и ке влегуваат се многу блиски од фамилијата на маш ми а јас не смеам да кажам за тоа што го прават оти ке предизвикам проблем во семејтвото и морам да ќутам среќна сум што маш ми знај и ме подржва сега а бевме стигнати до развод и ако не беше тој да ми ги отвори очите сега ке бевме и остаени штета само што не можам да му ги тргнам маските од лицето на мајсторките а ке му дојди денот и овие бајачки гатачки итн да небеа ке го сетав син ми по болници сеуште само не постој начин да се запри тоа шо го прат да не го прат поке ама господ гледа и врака и тој е еден

12. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.528
    Допаѓања:
    5.887
    ете кога ме боли глава одам кај една комшивка да ми бае во време од 5 минути ми поминува главата до некаде верувам во такви работи...а баш сакам да ми каже некоја нечто за иднината :^)

13. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    Јас сум нова на форумови и би ве замолила за помош. Ја разгледав темава и го најдов бројот на Зоки гледачот кој гледал преку телефон но бројот не постои. Ако некој знае друг број од Зоки или од некој друг гледач кој гледа преку телефом ве молам писете ми.

14. jagodka.18

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    Дали ке може некој да ми каже.. итно ми е !!!

15. jagodka.18

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    јас сум нова на форумов ја прочитав цела тема и се јавив на бројот на Зоки, меѓутоа бројот е исклучен не постои, дали некој знае некој друг број од Зоки , нека ми го пише во ЛП . благодарам однапред :)

16. valerija22

valerija22 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    11
    Mоже ли бројот на Зоки во ЛП или на форумот ве молам многу ми и хитно

На jagodka.18 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.323
    Допаѓања:
    29.020
    Кога бев мала, како низ сон ми е, ми баеја!! :lol:
    и тоа 2 пати..
    не верувам во такви работи.. :geek:

18. jagodka.18

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    Дали ќе може да ми казе дали Зоки гледачок има нов број на телефон и ако знаете некој сто гледа преку телефон? фала однапред

19. natasanina

natasanina Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    9
    SE IZVINUVAM STO PISUVAM NA LATINICA.AMA MORAM ITNO DA POBARAM POMOS OD SITE VAS.IMAM OGROMEN PROBLEM,VE MOLAM AKO NEKOJ GO ZNAE MITKO OD BALDOVCI STRUMICA I DALI NEKOJ IMA BROJ OD NEGO ILI AKO ZNAE KOJ DEN COVEKOT GLEDA,ILI ADRESA VE MOLAM ITNOOOOOOOOO MI TREBA.VE MOLAM SE STO ZNAETE ZA COVEKOT DA MI PISETE VO LICNA PORAKA ILI NA FORUMOV MORA DA GO NAJDAM POD ITNO.ODNAPRED VI BLAGODARAM.POZDRAVCE DO SITE.STO POBRZO VE MOLAM DA MI POMOGNETE AKO MOZETE I ZNAETE NESTO. :(
    :worried:

На acezmija му/ѝ се допаѓа ова.
  20. jagodka.18

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    dali znaete nekoj sto gleda preku telefon mn mi e itnoo !! ?