Ве молам број контакт од некој што помага за здравје. Итно ми треба за татко ми, не е добар и операции и се, ништо не помогна. Не сакаме да одиме по вакви работи, ама мора да пробаме. Поздрав.
probajte kaj olivera od dedebalci, jas denes ke odam ne se zakazuva, direktno se odelo, pogore imas informacii, slushnav deka mnogu pomagala za zdravje
Da ve prasam, dali site gatacki/bajacki se protiv gospod ili ima i nekoi sto nemaat zadni nameri, od koja korist gataat onie koi sto ne zemaat pari? Ako nekoj e raspolozen za diskusija na ovaa tema neka mi pise vo poraki
Moe mislenje e deka site se. Znaci ne sakam nekoj pogresno da me sfati no sepak bog toa ne go opravduva .... Iako niv da gi prasas ke ti reci jas sum od bog pratena mu sluzam na boga a dusata nejzina e polna so omraza zaviduvanje i ke ti kazuva na praznik ova ne se praj ona ne se praj a prvo taa ke gi rasiri nozete i ce praj...more mrsh
Enis ljubin NIKAKO. Veruvajte mi! Jas pred nekolku godini imav maka i majka mi slusnala za nego i me odnese. Prvo mi dade livce nekoe da go stavam vo sise voda i samo taa voda da ja pijam so denovi (ne mi teknuva kolku), drugo tecnost nisto i edna vrvka mi vrza okolu polovina i so meseci morav da ja nosam. Toa ne e nisto strasno, vo megjuvreme procitav negde deka mladi devojki gi teral da odat na grobista i da imaat odnosi so nego ( ne znam sto pokonkretno) no prodolziv da odam bidejki ne veruvav vo toa i posle ne znam koe odenje pocna odokolu da mi kazuva deka ke treba da odam na grobista ama ne se doiskaza sto ponatamu (valjda radi majka mi) i od togas ne otidov veke kaj nego. A celoto toa idenje nisto ne mi pomogna i samo za mazenje , zenenje zbori, a jas za sosema drugo otidov, taka da ne go preporacuvam stvarno.. Inaku on e odza, ama ima napraveno cela kancelarija i voopsto ne deluva seriozno, si zbori na tel, se slucuvalo i da ima "prijatel" da si pijat kafe dodeka ti si gi kazuvas problemite..
Nisto sto kazuva za idnina ne e tochno. Skapa e a 5 min ti pravi film .Nisto ne pogodi ni na mene ni na drugarkata. Segashnost nesto ke trefne, ama toa si znaeme .Opsto zbori samo.
Прашувам некој ако има искуство од кај некој таков,дали можат да помогнат дали е во ред да се оди кај такви?
Девојки, здраво. Нова сум на форумот сакам да прашам дали некој знае жена од Штип што гледа на карти и дали може да помогне? Ако да, ве замолувам за нејзино бројче или било што за контакт и каде поточно се наоѓа?