А дали ти знаеш во кои маки умрела баба ванѓа баш поради овие глупости? Сфатете дека ниту една бајачка не може да ви каже што ќе Ви се случи во иднина, не правете будали од себе со ѓаволски работи.
Ѓаволот -вампирите ,демоните и како и да ги нарекувате НЕ ПОСТОЈАТ! Исто како што не постои господ .. Сето тоа е измислено
Како тогаш секоја гатачка знае да каже минато а нема појма за иднината? И темава не е за тоа дали некој е атеист или не е.
На жалост вакви измамници постојат само на балканот ...сите ние патиме стандарт од одредени проблеми па гатачките се усовршени како да влијаат на психата на човекот , па со лажење си заработуваат пари ..
Taa ista zena skoro na sekoja vtora i pishuva na FB.i preporacuva odza od Cair,toj vistinski imal moc,ama so negovata moc gi zaceduval zenite koi mu se dopagjaat a koi ne mu se dopagjaat gi dere so pari izmama e i ni slucajno ne i veruvaj ako i recesh deka ke ja prijavish odma te blokira,site tie takvite odma blokiraj te gi da nemaat pristap do vashiot profil do slikite,ili pak dogovore te sredba pa prijave te gi da gi fatat.
Јас, ама џабе ќе ја бараш кога нема никад да ти се јави, а ако отидеш кај неа ќе се изначекаш како будала по 10 саати се чека за да ти каже два збора се чудам колку прости луѓе постојат денес жално е луѓе! Жалноооо , си прима нејзини преку ред а луѓе се утепуваат од чекање , а неретко се случува и да каже ајде чао , прави будала од народ, еднаш на поминување од таму видов редица луѓе кои чекаат со саати, па дали сте нормани бре, ама сериозно?! Јас сфаќам проблеми и се ама која будала чека кај оваа, страшно.
Ve molam da ne ima nekoj iskustvo so Olivera od Dedebalci da mi kaze,sega sakam da odam kaj nejze vo petok,i dali gleda sega vo petok deka e post?
Uf tesko deka gleda da pobaras broj tel za sigurno .mene ne mi pogodi i pomogna nisto nitu za zenata sto bese so mene taka da prvo informiraj se
А извини да те прашам кој има пристап до кај тебе дома да наоѓаш вакви предмети? Не го кажувам ова иронично, затоа што верувам во енергија, ама исто така верувам и во наука и не се појавуваат/исчезнуваат предмети тек така.