Nema opcija kaj tebe za poraka, nemozem lp, sakam da znam bas dali istoto ti go ima bzoruvano kako i na mene....
Сестра ми сакаше да оди кај оџата од Пагаруша уште не е отидена ако знае некој информации нека сподели, да не е и тој некој преварант.
Не се лажете по овие работи да одете само за да ги решите вашите проблеми , верувајте уште полошо ќе биде
Не ти треба Марина.Појма си нема жената.Јас со другарки бев онака на зафрканција.На сите исто ни кажа.А мене ми рече дека за мене немало маж во МК а јас за 3месеци свадба имав закажано да гледаше нешто ќе знаеше дека имам дечко
Марина да, три чисти нема од гледање, а зимала 500 или 600 ден, под изговор дека ги донирала за изградба на некоја црква.
Нема број, директно се оди, кај Црквата е, било кого да прашаш, ќе те упати. До Петровец (кај градинката) со еден автобус, од Петровец има друг, на последна се симнуваш. Има одење од автобуската до кај неа, ама вреди.
Дали некој слушнал за Санде? Човекот многу помагал за мажење/ женење. Незнам точно од кој дел на Скопје е ако знае некој нека пише.
Не е точно. Марина гледа на кафе, пали свеќа, ама не ти ја препорачувам. Наплаќа 500 денари, под изговор дека ги донирала за изградба на некоја Црква. Не си троши време и пари.