На иста мака сме. Ќе ти набројам неколку во ЛП од мое искуство, но до сега никаде не најдов чаре. Единствено кај Шујрете од Гв, ама скапџика е. 500 денари и е само гледање. Да ти отвори среќа (за мажење во твојов случај) или да растури ако ти е направено, поскапо наплаќа.
Го пишуваа и по форумов Назим мислам дека се вика, скептик сум за по Оџи. Не дај Боже можат сешто да направат. Христијани сме, незнам дали да бараме спас по Оџи.
Само знам дека се брачен пар Цена и Пидо Чужукови, работат - помагајки во самата Црква во Петровец. Кого и да прашате од мештаните, ќе ве упатат. Број имав ама пред 100 години
Не, тебе заборавив да те прашам како да функционирам. Ако така, ти зошто ја следиш темата гатање, баење штом не веруваш во такви работи?
Што се пушташ одма, убаво ти пишаа. Не си информирана а не прифаќаш да научиш нешто што убаво ти се посочува.
Ne e tolku do toa shto i go rece, tuku koj go rece. Clenkata e sekogas arogantna i drska iako ovoj pat e vo pravo. Biblijata veli da ne se odi kaj takvi luge.
Да се навистина за "донации за Св Тројца" како што таа ги тие на кои им гледа не 500, 1000 денари ќе и дадам. Сум донирала, и пак ќе донирам, и во Бигорски и во други храмови, што храна, што пари. Но луѓе кои мн добро ја познаваат тврдат дека она парите си ги зима за неа. И не е сопруга на Поп како што ги овчарела луѓето.