Извинете ме што прашувам масирање матка се прави поради проблем со забременување? Знам за една жена на Кале, затоа ве прашувам.
Си има Стручни лица кои ценат дали и колку го познавам правото. И да, колку за илустрација, не сум обичен Правник, но многу повеќе од тоа. Темата не е кој што е по професија, ако можам да ти помогнам некако со контакт или препорака од бајач/ка ок, ако не ќе те замолам, несакам да ми реплицираш. Btw, ми се обрати за бајачк/а а не за професијата.
Знаеш да изрецитираш закони.. сигурно. Ама едно е да знаеш на памет, друго е да разбираш и применуваш.
Скоро беше една членка, воопшто не е задоволна. Се чека од утро до мрак, своите си ги зимаат Би те замолила доколку си надвор од правна струка, да не ми продаваш памет. Се подразбира дека го применувам правото. Тоа ми е работа. Законските одредби, ги цитирам, сакала-несакала. Јас немозам да менувам Зак одредба.
Да, тој ама мој совет е никако ! 300 ден наплаќа а за што? За да тресе зелени. Одамна бев, снима на касетофон (можеш да замислиш колку одамна,) кога ја пуштив касетата дома да ја преслушам, ниту од тоа што го кажа врска немаше, ниту тоа за иднина не се оствари.
Сеуште дозволува да снимаш ама какви 300ден бре наплаќа по 1000 денари сега.. јас пред 2 год бев Катастрофа ме исполажа ништо не се исполни. Не одете кај него лаже!
Podobro odi sekoj den vo crkva i pomagaj na onie na koi im e potrebna pomosta...od sto na ova da barate care..mislam 21 vek,nie barame izlez za resavanje na problemi kaj gataci i bajaci,ne razbiram. Za "mazenje/zenenje",sto vsusnost toa znaci???ke ti kaze kade da sednes i ke se pojavi princot na bel konj?!? Gospod neka ni e napomos!