Верувам дека има нешто, ама не можам да замислам колку некој може да се опседне со гатачки и бајачки. Поготово постарите жени за се трчаат по гатачки, де детето на училиште било слабо, па не можело да се жени, мажи, па деца немало и за се веруваат дека некој им направил магија. Ама, потрагично ми е кога и многу млади се заразуваат со оваа работа. Ама, итното барање гатачи, потребата и надежта дека тој ќе ти реши некој голем проблем ми изгледаат повеќе од залудни и смешни. Зошто иднината е променлива, денес е вака, утре околностите може да се променат. Никој точно не може да предвиди ништо.
ВЕ МОЛАМ КОЈ БИЛ КАЈ ДИДАРА ДА МИ ПИСЕЕ БРОЈЦЕЕ ХИТНО МИ ЕЕЕ ВЕ МОЛАМ ЈАС СО ОВОЈ САЈТ НЕ СЕ РАЗБИРАМ МН.ХИТНО МИ ТРЕБАА БРОЈ ОД КЈ ДИДАРАА ОД СК ПОЗЗ
Феминки, многу би ми значело доколку ми кажете некоја добра гатачка/ бајачка која бае против уроци и растура магии, итно ми е!!!
ке мозе бројцето од дидара те молам писими и како бесее сакам јас да одам ама немам број го загубив фала однапредд позз
Исто и јас година ипол ме болеше главата секој ден ама на периоди од денот мислев ке ми прсне и бев кај дуле во велес и за 3 дена ( одкако ми кажа што да направам ) ми помина и дури не ни приметив кога ми престанаа
Дали некој знае број од Вики од Чаир, Марина, жена на поп, гледала на кафе кај средното Орце Николов и од Илија од Козле? Кој бил ако може да сподели инфо. како да ги најдеме овие луѓе.
Сакам да прашам за тој ЗОКИ.Дали погудува,ти кажува ли лоши работи.Колку време по прицип ти одзема муабетот со него по телефон? Сакам да му се јавам но многу ми е страв да не ми каже нешто лошо. И дали бројот му е тој или му е сменет ???
Девојки се закажав утре кај една Весна од Битола, на Бајро живеела викаат све погаѓала еве неколку мои другарки што биле ми кажаа.. ама ме јади шубе малце, ми е страв да не ми кажи нешто да ме запрепасти Ако има некој одено кај неа нека ми кажи искуство
ke ve zamolam into mi dokolku znaete nekoj sto gleda dobro na kafe od skopje ili bilo kade itno mie pistemi broj i ime ili kaj se naogja ili tuka ili na inbox cekam se nadevam ke mi dogovori nekoj
ke ve zamolam into mi dokolku znaete nekoj sto gleda dobro na kafe od skopje ili bilo kade itno mie pistemi broj i ime ili kaj se naogja ili tuka ili na inbox cekam se nadevam ke mi dogovori nekoj
Миличка,пред 4 години бев кај Јове да ми гледа на кафе,тој тогаш живееше во Аеродром,но сега се преселил некаде.И мене ми треба итно,ако некој нешто дознае каде седи или бројче нека ми каже.Тој човек апсолутно се ти кажува и те советува.Ти вари првин кафе и не ти гледа во фигурите,но ја држи чашата на страна од него и ти кажувА.Јас се изненадив од првата негова реченица....
Уште на 200 гатачи ке отидам ама никако нема да се водам по секта каква што е Јеховини сведоци кои наводно се водат според Библијата ти и да ја немаш читано ке знаеш дека секоја вера забранува гледање и такви работи, ама 10000 грева би направила со одење по такви работи отколку да си ја покорам верата и да влезам во секта за да ми го перат мозокот !
kade se naoga Sadet gledachkata ? I dali imash slushnato enshto za nejze, velat najdobro gledala od site vo Makedonijava.