Факт е дека човек кој ќе отиде кај врачарка со слика од човек за кој,треба да збори,кажува се за нехо без проб, Вие се гледа дека немате појма што све преку слики може да ви направат, нема да продолжам да се убедувам.
Па супер кога не веруваш. Прекини да мешаш Нечестивиот со врачеви. Фала однапред, знам дека можиш бар толку.
Па што не најдат некое исчезнато лице ако се толку видовити, илјадници исчезнати лица по светов, и ниедно не е најдено со гатачи. Еве нека ја најдат девојката од струмичко што исчезна пред неколку недели.
Ti sfkaas deka ne me.interesira toa? Jas.kazav so sto se.povrzani gatackite , ti da.otides kaj gatacka.so slika od isceznato lice ke.ti kaze kako taa.ziveela.I nejzinoto minato,a ne kade e momentalno I sto pravi ajde cao
10 души да им дојдат на пола од нив ќе погодат. Па дури и ќе те излечат од болест, затоа што срамота е да се отиде на психијатар.
Ова што го имав пишано беше од некој надрилекар, ама како и да е и тие се во истата секта со гатачи и бајачки. Да не зборам колку за рак измислуваат лекови а појма немаат ни ракот како настанува.
Па тоа и пробувам да го кажам ама повеќе од очигледно е дека поентата не ја сфаќате, еве најпрост пример: иде некоја жена кај некоја и и кажува ти тоа ова итн , демонот го скенира животот на таа личност и според тоа како живее кажува , на пример ако пиеш, пушиш цигари, ќе ти рече, види...ти вака ако продолжиш ќе се разболиш од срце, демонот само нагаѓа врз основа како човекот живее според информациите и како тој живее, затоа тие никогаш не може да ја предвидат иднината, видете како умрела баба Вањга во колку тешки маки.
Јас сум била кај гатачка, од што,ме интересираше што ќе каже САМО, имав напишано и предходно, ми имаше кажано се од А до Ш за еден дечко што сакав да знам со што се потврди се она што го зборам,ме мрзи бжвеќе едно идто сто пати да повтпрувам
Па види, ти мене не можеш,да ми забраниш да идам, иако кажав дека.сум била еднаш од радозналост, друго медицината е толку многу напредната што денес нема здрав човек. Пријатна вечер не дискутирам повеќе
Пиши контакт од таква баачка што гледа на слика може? Имаш број од женава а? И колку кошта да ти гледа со помош на демонот?