Haha kade.pa ja rekoc deka e zdravo? Jas.sum protiv idenje na gatacki celo vreme pisuvam deka toa se gjabolski raboti vrati edna strana nazad ke.vidis deka pisuvav deka ne cini da se ide bev ednas se uveriv deka e tocno deka znaaat minato na sekoj covek I toa e sto komplicirate
Znaete li nekoja bajacka, gatacka neznam kako da e narecam vo istocen del, strumica probistip, radovis nekade. Ama so pomaga nekoja i so ne e so tarifa?
Moze li molim te kontakt od g-gjata od Srbija.Mozda drugite ne bile zahvalni ali jas sekako ke ti pisam kako sum pominala...daj boze da pomogne
Не е срамота, има некогаш човек мака која што не се решава у црква, а овде што имаме психијатри да се чудиш кој е за лечење ти или тој/ таа (психијатарот)!
Sakam da soodelam iskustvo od kaj dule veles ne sum zadovolna budejki bese kako ja da mu gledam nego a ne on mene Mi vika deckoti ponizok e od tebe i pusi mn cigari a toj e sosem sprotivno utna i meseci i se zivo i divo znaci krsh od pogoduvanje za segasnost a kamo li za idnina so kaza toa ne se znae neli ama poso nis ne pogodi od segasnosta logicno e Moze na dr pogoduval no ete mene ne
Dali nekoj znae od veles i blizina vo veles koj pravi crni magi i rastura a i gleda idnina??? Koj znae neka kaze.
Како бе спасила 9годишна врска од распаѓање. Абе или иде или не иде. Ако не иде боље врзи го за радијатор отколку да му фрлаш магии.