ke te molam obvrski dava mn mene 300 stvari mi dade nekoi knizinja so pepel da mackam pa so koja noga da stanam pa da precekoram pa da odam po koi crkvi pa vodi za pienje pa vodi za prskanje abe begaj ubistvo ja nemozam toa ako moEs ti odi i plus mi kaza raboti od minatoto glavno za edni rodnini dr nisto a mene najmalku toa me zanimase pa bash za tie rodninite
Јас имам многу чудно искуство во врска со ваа тема.Бев еднаш кај една маалска гатачка, она ми погоди кој ми сопругот и како се вика, и погоди каде точно живеам.Потоа ми погоди дека ме мачат некои работи,откако и ги кажав, таа веќе ги знаела.
Jas mislev deka taa nema vrska bev odamna i nesto sto mi kaza togas nemase vrska no mi se sluci sega e sega veke i veruvam i sakam da otidam pak no imam nov mobilen i nemam broj ako najdes pisi
Бројот на Ленче е 078710909. Знам само дека не била веќе во Нерези. Ако може некој да ми даде број од Зоран што гледа преку телефон? Може и во лична порака. Благодарам.
Јас имам одено, на мене и на другарка ми исто ни кажа, не знаеше дека сме другарки. Кога излеговме сфативме дека не лажеше. Преварант!
Јас и пак не верувам во гатачки и бајачки, али ми излезе ова на фб и гледам позитивни коментари многу доста на луѓе им помогна, не е можно. И цената било 106, 2 ден на смс тел а по мое мислење мислам дека лажаа за цената само да ве измами и за повеќе цена. Не верувајте а вие си знаете. Па ако некој се обидува да го направи ова, тогаш кажете што направивте. Со среќа.
Иначе се снајдов најдов добра гатачка во Велес моја другарка пред 2год била кај нејзе и е задоволна жената кажува иднина и минато но може да направи со слика да ве спои со некој или скара, мене се ми погоди орвен едно15мин ќе кажува работи за тебе па после ќе преминете на тоа дали сакате да и бар од нешто или споите или Др, има доста муштерии и нема цена коли сакаш толку и оставаш.
Zenata se vika Suzana i od veles e i jasuk od veles, zenata gleda idnina i minato se kazuva za tebe ima zid i na zidot ima od sliki od site svetci i koga kazuva raboti za tebe gleda vo niv i itvarno bevme povekje na site ni pogodi i ni baese oti glavata mene mnogu me boli grbot i eve see super, naprotiv mislevme nekoja lazomanka e ama nee, kolku sakas pari tolku i ostavas , se na se trae 20min kaj nejze, samo zavisi za sho sakas da odis. Pozz Suzana Tel 077-888-527
koj e toj jusuk od veles i dali imas iskustvo so nego,i kade potocno se naoga suzana vo veles fala pozdrav
Знаеш дека иконите што ги има таму се само маска така? Тие бајачи,гатачи,магионичари се луѓе на ѓаволот и не постои поголем грев од тоа. Никој освен Господ не знае што ќе се случува во иднина. Мој совет ти е да се откажеш од овие работи.
Na toa jasuk bese greska ako ne ste primetile devojkata sakase da kaze i jas sum od veles a nekoj pomisli se raboti i za drug gledac citajte po vnimatelno