Пополни се согласувам со тебе дека тоа е маска и дека они се поврзани со демони, Али навистина постојат луѓе кои имаат дарба ама многу се ретки исто како да бараш игла во море така и тоа, но сепак незнам и јас се чудам како успева на моите другарки им успеа они тие момчиња порано можеа само да ги сонуваат а сега се среќни, и на еден другар му успе да скара девојка со дечко и потоа си ја фати женската, и сега нормално е да има караници сегде има ама изгледаат за нормални парови се сакаат.
Kako da spoi so magii?velite ili da skara,pa taa nee dobra zena I ne praj dobrini stom skaruva. I magija ne se razbiva laga e toa kaj I da odite ke ve lazat samo .ako vi ja napravile vise gotovo e nema lek.
Pa denes neznam sto e ispravno nesakam da se povtoruvam nemi treba da mi drzite chas za moral najbitnomie dasuk zadovolen i srekjen a ne necije mislenje koe nebitno za mene.
Барем јас не спомнувам дека едни се со демони, ама други се чисти и во иста реченица да кажвам како некој раскинвал некој друг за свои цели. I mean you do you, ама задумај се во кој лежат ''демоните''.
Здраво женски, Ве молам за инфо за Зоран од Хром, мислам натални карти изработува, била некоја, задоволна или не, цена? Фала многу