А зошто мислите дека жена ако гледа мора во манастир да живее? Лена е закон, се погаѓа од А до Ш. Јас имам одено кај неа и сум презадоволна, од датуми, места, имиња. Само треба да помине некое време и ќе сфатиш дека била во право. Отвори си ги очите. Не брзај со судење, размисли добро што ти кажала и имај си на ум, по некое времњ ќе се изненадиш. И мене така ми збореше за блиски луѓе, јас викав дека нема врска филмови си прави, ама се на нејзиното искочи.. Со најдобра мисла ти кажувам.
Ако не си ти Ленче хахахаха. Абе не ме прави будала, ми кажува дека дечкото ме изневерува, а тие три дена ние двајца заедно бевме. Дај не ме убедувај. Тешка преварантка. Сто мажи сменето. Од секој маж дете.
Па да, но, Вие сте и предложиле дека тие 3 дена сигурно, па таа се согласила. Може не било баш тие 3 дена Нема шанси да утне, се што ќе каже е точно, почекај па види. А нејзиниот личен живот е нејзин избор, жената има многу поминато, не судете брз основа на тоа. Може и Вие ќе имате по еќе бракови, во денешно време тоа е секојдневна работа.
Види, ако сакаш да ме убедуваш во нешто, во ред. Баш и потенцирав овие три дена ме изневерувал. Да, рече овие три дена. После кАЖА дека ќе сме раскинеле за 7 нешто и се покажувало. Ја прашав седум недели, месеци години. Рече месеци. Еве помина 1,5 ние сеуште сме заедно. А такви жални приказни и мене ми кажуваше. Жената е тежок преварант, дури и хуманитарни акции организира. И не ми ја правдај молимте. Еве многу има тука што ја кажуваат. Само ти ја фалиш, можеби ти си Ленче.
Ти си знаеш, со тек на време ќе видиш сама. Ама тоа не значи дека некој за личен живот треба да го судиш. Нејзино право е како сака да живее.
Nemam cueno za Silvija.i Jas baram nekoj Sto stvarno znae da gleda.sum bila I kaj dule od veles I borce od kumanovo Ali nisto ne pomognaa a tolky gi falat
Некој од Штип да ми пише во порака, ми треба да се распраша за жената, во црквата Свети Илија работи?