Zdravo..nova sum ovde... so pricina..na teski maki i problemi sum,pa bi ve zamolila da mi predlozite gledac ama proveren,so ste bile i ste zadovolni
I Jas baram tuka nekoj Sto stvarno znae da gleda ali tesko da se najde nekoj sto znae da gleda.sum bila kaj slave od kravari I dule od veles ali vrska nemaat od zivotot stvarno neznaat nisto a gi falat tolku
Си била кај тие славе ид кравари и дуле од велес??? Па овде на темава само нив ги фалеа и се крстеа во нив као све знаеле
Epa odev I kaj dvajcata vrska nemaat od zivotot stvarno tolkav pat projdov I nisto ne znaat veruvaj toa falenje neka gi falat.lygjeto si zimaat pari I guzva a narod od maka ide..I Samara se pocudiv zasto tolko falenje
Odza Na nekogo mu pomognal Li Na forumov....i koj bi predlozi Le.... Toj pagarusa mu e brat Na mintas skopjanka sum slusnala.. Prevaranti se mislam
Ajde vaka da ve prasham Marina kaj Mida pozadi kafanata lira na koj princip gleda. Mene ne me zanima idnina sakam da znam dali ima neshto praveno od luge i dali pomaga razbajuva ili samo gleda? Ve molam nekoj shto bil so iskustvo da mi kaze mi kazuvaa deka kazuvala svasta pogoduvala pa iskreno nemam mnogu verba u bajacive ne znam ni sto mi istekna da idam . Pozdrav
Dali e taa marina Zena na popot Sto dovagjala vo skackovce.ako e taa ima tarifa 700 den I stvarno ne znae nisto ama bas nisto
Да знам дека гради црква или манастир јас денес отидов и каснев и ме врати назад и 300та пстешествија ми се десија доека да отидам. Од каде знаете дека не знае ништо сте биле ми презакажа за во четвррок ве молам за одговор само да ми објасните да не губам време џабе
Ве молам, значи многу ве молам, препотребно ми е. Во Кавадарци имало некоја жена која што ептен ја бивало за гатање и баење, ве молам некој ако знае за која се работи и ако има контакт пишете ми. Ве молам.
Јас гледам на тарот карти и пошо пак ке не затворат викендов имам слободно време така да кој е заинтересиран може да пише порака. Бесплатно е , да не мислите дека сум дојден на форумов за да се рекламирам хахаха
Jas imam ideno kaj NADA od kavadrci zenata e go godini I e drama mnogu se naderuva I ne znae nisto Jas imam 100 pati ideno.
Не знам како се викала.. еден другар идеше кај неа пред некое време, и страшно се му погодила. Буквално се. И злато жена била. Откако идеше кај неа се подобри на секое поле (тогаш минуваше низ многу гаден период), но веќе нема контакт.Воглавно гледала на икони, но можело и на кафе. Стара била. Премногу ми е итно сега, затоа замолувам било кој да знае некакви информации да ме контактира