Епа така, ќе им рече маицата и левиот чорап да ги облечат наопаку, под перница да стават сол и да копаат во двор под чешмата.
Како што неможат Докторите.Незнам колку пари дадов по клиниките и се е во ред.А секој преглед секое одење барем 5000 ден кошта со патни трошоци дури и повеќе.А одам 2 до 3 пати во месецот.
Фала за советот ама ти оди на психијатар.Уклучена си во група а божем не веруваш.Јас само број побарав од некој бидејќи читам тие што си кажуваат веќе биле а тие божем што не одат и неверуваат а се приклучени во групава и коментираат се занимаваат со работите од онај другиот.А Господ Бог пратил на земјата луѓе да помагаат.Затоа што има многу чесни колку што гледам тргнати со ѓаволот.Пазете се од тој што исмева туѓа мака и не верува.Џатоа тој е тој што ср занимава со црна магија.Ако не што барате на форумов?
Те прашав јас погоре да ми кажиш поконкретно каква мака имаш и зошто не можеш да мрднеш од кревет. Ако си верник како што кажуваш и имаш читано библија, ќе знаеш дека уствари бајачи и гатачи се сатанистички работи. Тие луѓе немаат апсолутно никаква дарба.
Не реков за сите членови.Има луѓе кои кажуваат дека имале мака и од негде им поминало.Јас реков за оние чесните што не веруваат а така случајно се нашле на форумот.Незнам зошто толку се прецени и одговараш за сите членови.Или ср пронајде во тие другите.Прашав само за телефонски број.А не да исмевате.Инаку син ми е психолог.Колку толку може да ме олабави.Но секој знае што си чувствува и од каде доаѓаат тие промени.