Isti problem imam I Jas sve dobro doktorski a Jas nemozam od krevet da mrdnam slabo izlehuvam.nikako nemozam da go dobijam brojot od sekerinka od kratovsko selo
И што очекуваш таа да ти каже за да станеш од кревет? Не бидете наивни, барајте си со време стручна помош, баталете гатачи, бајачи.
Сум видела што е мака. Ама никогаш не сум побарала помош од гатачи/бајачи. Што мислите? Дека ќе оздравете ако отидете на бајачки?
@Соња12 Жено ако си се у ред според докторите не те разбирам. Ако сама не си помогнеш, тогај кој? Психијатарот има диплома за состојбите како твоите. Бајарицата има мозок како да те пролаже и пари да ти земе. П.С. Научи се да цитираш
Dali ke mozi da mi kazite nekoj bajac od ohrid imam odeno porano kaj eden covek bese taka kako na oddeleno mesto kako na visoko dokolku znae nekoj neka mi kazi adresa i broj
nema broj kaj olivera,si odis mnogu rano sabajle,se zapisuvas na spisok i si cekas da ti dojdi red...pozzz
Сакам некој мене да ми гата на рака. Сериозно. На братучедка ми и гатала некоја додека била трудна и погодила дека првото е женско и и кажала дека ќе има 3 деца. Ќе пишам за неколку години дали е вистина дека ќе има 3 години . Тогаш можеби и тие што не веруваат во гатачки ќе почнат да веруваат Се шегувам секој си верува во што сака и како сака.