Ne sum bila Jas kaj Karolina od probistip a pred nekoj den slusnav za nea.ako slucajno imas broj od nea pisi
Здраво девојки, дома се соочуваме со преголеми проблеми, таман нешто добро ќе се случи одма нештото се менува и само надолу оди се.. Имаме проблем со конзумирањето алкохол кај татко ми, значи не често , но штом се напија одма проблеми прави како друг човек да е , имаме одено и по психијатри и по болници џабе, човеко нема никаква дијагноза , здрав си е па и не ни конзумира алкохол често... Во нашето маало има 2-3 жени кои се занимаваат со правење магии и сл, па почнавме да веруваме во тие работи. Дали знаете каде би можеле да појдиме, да видиме дали некој ни има нешто напраено и сл, нешто за против алкохол. Имам слушнато за некоја жена од Виница, но немам точни информации, таа била за вадење жива, но незнам дали е за овие работи. Инаку ние сме од Прилеп. поздрав
Vo skopje nekoja zena za topenje olovo Za alhohol 2600 e srbija... Bolnica.. A tie so pravat magii so ne gi prasas za pomos
Zdravo zenski dali ke saka nekoja da mi pomogne kako da zakazam kaj Dule vo veles na telefon ne mozam da go dobijam a sakam da otidam imam problem koj nikako ne mozam da go resam da mi kazete dali nekoj se poznava licno so covekot ili nekoj do sega sto ima otideno kako zakazal