Ах клинови Клинови да ти биле лануго влакненцата што секое бебе ги има. Во стомак е цело покриено со нив. Значи физиолошки е да ги има, а паѓаат сами од себе. Ама бајачката магично протрива со рака и паѓаат нели. И оп бебе спие нормално. Како па да не. Ги утепавте бебињава од малтретирање, а ќе речеш напредна технологија, модерни времиња. А да... И зелена кака ако има, немој да не сте го однеле бебето на бајач. Може клиновите да се причина
не сум бил, но од луге од пробиштип ја фалат, но и посочија за ојот проблем да сум се обрател кај неа
не сум бил, но од луге од пробиштип ја фалат, но и посочија за ојот проблем да сум се обрател кај неа
Jas imam slusnato za Shuli od Krusevo najdov broj I se nemam javeno fati ovaa krizata so virusot I nisto ne pojdov
Ve molam koj I'ma broj od Julka od karamani bitolsko neka mi pishe vo pp ,dokolku ste bile I iskustva vi blagodaram
Од Оливера не сум задоволен, ми даде датуми до кога ке го решам проблемот,но нема со врска , помина и тој датум и многу други...
Јас имам одено кај Дуле во велес, ми кажа кај ми стои креветот , ми ја нацрта собата, што имам во двор,каде е проблемот,што да направа. И најглавното цели 11 год.јас немав никаков проблем ... Сега барам бр.од Дуле Велес,ноникако не мозам да најдам