koj bil da spodeli iskustvo od pavlina stip,shuli krusevo i karolina probistip...dajte sovet kaj da se odi
Има ли барем еден со позитивно искуство од кај едо оџа, енес? Или само мене ме манипулира добри 4-5 години? Барем еден, ако се најде таков нека ми пиши порака.
Женскии! Што туку дознав од една пријателка и кажувал некој човек. Имало жена што гледа на икони и многу помагала, во Демир Капија, но небила во градот туку во некое село тука планинско било во близина. Дали имате некоја информација или можеби е знајте жената?
Ne sum cula za takva Zena ako doznaes nesto pisi I Jas sum zaintetesirana da odam ama kaj nekoj sto sstvarno znae da gleda I da pomaga
Со закажано одиш или во време на пандемија ќе се туткате кај нејзе пред врата кој попрво да го прими? И што толку очекувате бре луѓе да ви видат, кажат што и да е ова видовитеиве? Еве јас на пример чекам термин за операција на блиска, може ова гатачкава да ми каже кога точно и конечно ќе бидне?
Shteta shto na forumov namesto da spodeluvame realna informacja i da si pomagame, nie sebicno samo barame info i ne spodeluvame iskustva. Vo DM sum spodeluval iskustva i iskreno sum kazuval od malkute mesta sto imam ideno, poshto ne veruvam deka nekoj ovde e za zábava, a si imame maki i fer e ako nekoj od nekade ima pozitivno iskustvo, da go spodeli. Da pomogne i na drug. Pozdrav, ne e zlonamerno ova, chisto sumiranje na karakteristikata na luego
Јас беќе имамподелено позитивно искуство од Дуле Велес, го барав но до 30 Сеп.нема да работи. Сега барам искуство за Каролина и само глупави коментари добивам...
Jas bev pred edno Tri meseci kaj Dule EJ lugje covekot e Sto posto poremeten I vrska NEMA od zivotot Edna recenica kaza I tolko se razocarav a tolkav pat projdov toj ako e gledac nema greska.
Pogoduva mnogu, no ne kazuva losi raboti, dokolku nekoj nesto ti napravil ne go kazuva imeto na taa licnost