Дали верувате дали постои некоја, што навистина знае, да ја предвиди судбината ме интересира нешто така, што прави амајлии за среќа..Да ми кажете ве молам
I Jas imam slusnato za taa od veles Ali kolku znae da gleda I pomaga toa neznam.ako znae nekoj neka pise
700 evraза вакви глупости? Извинете но дајте свестете се. За тие пари ќе одиш во странство и ќе заработиш уште пари со кои ќе си го подробиш животот. Со тие пари ќе одиш на лекар и ќе добиеш поголемо внимание.
Maco zdravo, Dali roditelite se seuste zaedno i kolku mu e tarifa kako I koga se odi I na sto gleda Fala
Vaka sega ke pisam za Enis ednas javno bidejki postov e pisan odamna a uste mi stigaat poraki. Eden den majka mi bas bese nervozna placese epten se karale so tatko mi,do tolku sto i do razvod zboruvale. Od maka vednas zapaliv kola i pravec kaj Enis. Me primi mu raskazav i mi zapisa natpis i mislam deka mi kaza natpisov da go cuvam vo flasa voda i od vodata da mu stavame vo kafe/caj ( Ne me drzete za zbor no mislam deka taka bese) Tatko mi dojde doma luge ni zbor ne i kaza na majka mi kako nisto da ne se slucilo Ne mi se veruvase navistina.. No na moja bliska i zemal mnogu pari ja teral svasta da pravi i ne i pomognal bas nisto A jas mu dadov 200 den Tolku imav. Znaci valja zavisi se od slucaj do slucaj. Ili srekja..
Veruvaj ne. Znaci kako vo 13:00h telefonski se karaa do nemaj kade, vo 17:00h bese drug covek. Pak rekov ili sreka ili ovoj pomogna
I ok nemora vednas da komentirate i da se zaebavate so makata na lugeto. Ako nemate iskustvo ne komentirajte samo. Lugeto imaat maka i baraat care na site strani. Ne se site srekni kako vas Pozdrav
Како и кај сите брачни парови може да настане тензија и може све да се изнакаже човек во револт , па ете се издувал па размислил разумно и тоа е тоа Имаме ние закон во државава за овие гатачиве и бајачиве ? Таквите дирекно во апсаана !!! Жално е што вака го лажат народот
Ok. Mislete sto sakate i taka ne me interesira. Jas znam kako bese.. Nivnite kavgi traea so meseci. Ne deka i denes se bas sjajni,ama kako togas veke nikad ne se desilo!