Zdravo feminki Dali nekoja od vas znae ili imala iskustvo so zenata vo Stenje sto gledala vo bunarite. Kako moze da se dojde vo kontakt so zenata, kako se vika.... Se sto znaete da mi kazite. Imajte ubav den
Дали некој бил кај оџа Сабедин од Кичево? Или кој би можел да помогне да спаси брак-љубовен проблем кој што од никаде испаднал ве молам ако некој има искуство да пише каде да бараме чаре
Kumanovo- Borce, Majka Stoja, Ivan Iscelitel Veles- Dule, Marija, Fatka, Zalja Sv Nikole- Joco Skopje- Mamure, Mare, Slave, Ratka Prilep- Nazif Kocani- Mile Probistip- Karolina Kade ste bile vie i dali nekoj vi pomognal? Od navedenive mozam da kazam pozitivno za Karolina(mada i ona me razocara posledniot pat), Mamure, Fatka i Zalja
A kolku vreme ti treba da go zapoznaes Veles? I jas imam odeno kaj istata zena i sum zadovolna, neznam kako ti ne si? Zboruvas za klimata, da te prasam, maz ti i ja namesti bes pari ili vi platija, moze imate nekoj drug problem so mazti sto se karate ili najlesno vie da recete nekoj vi pravi crni magii, otkolku da razmislite koi se navistina pricinite sto se karate
Ti da si gledas tvoja rabota da ne te interesira za mojot privaten zivot.nemas pravo da kazuvas vo forumot za mojot soprug u stvari koja si ma ti?
I dosta so reklamite veke deka s Smesna si epten koja si ti da sudis i da kazuvas koj za sto ima problemi.sigurno ne poznavas mene i i mojot soprug pa se osuduvas da zboruvas vaka so mene.zasrami se
I apla si prozirna bas denes si se zaclenila vo grupava za da me vregas no maz mi znae deka si ti se ke izleze na videlina
Кај Сабедин беше една пријателка за женење на синовите двата не се женети ама еве помина 2 години и ништо не се случи. Имало некој во Пагаруша Усеин незнам ако знае некој нешто за него еве нека сподели.
Mene denes mnogu mi ja isfalija julka od Karamani lugje sto bile se prezadovolni nemalo tel.se odelo mnogu rano da se zapises na list i da cekas
Здраво на сите,ова е човекот кој на мене многу ми помогна.Не би сакала да ме разберете погрешно ама на толку маки поминав се и сешто.Само од кај човеков видов голема помош
Dobro a tuka li e vo makedonija nekade covekov posto gledam dva broja imas sliknato no matno se cita nemozam da procitam za sto se leci sto e toj doktor li nekoj