Кажете некој што знае да прави љубовни магии у Скопје. Нема потреба од глупави коментари. Ако знаете некој што прави и иако имате искуства пишете лп. Поздрав!
А зошто љубовна магија? Магија која ќе го натера на некого да те сака, не постои. Во темава пишувале случаи за "успешни љубовни магии" и ова сум го прочитала - му направиле магија и бил со нејзе ама несакал да биде, туку бил како замаен. Најсериозно, ова го имам прочитано. И ти сакаш ова за го постигнеш? Не е подобро да запознаеш некој кој ќе те сака од срце? Кој ќе може да ги има сите девојки на светот, ама тој тебе ќе те одбере. А не обид да те сака "под присила". Замисли дека постои таква магија и ќе ти успее. Нема да се запрашаш, да не ја направев магијата, немаше да ме сака, и да ти биде криво? Ама магија за некој да те сака од срце, вистински, не постои. Само ќе се лажеш себе си и ќе губиш време. Остави љубовта да ја најдеш природно, не со вакви работи
Ај глеј си работа, јас не пишав дека барам магија за некој да ме засака... и за што и да барам магија е мој проблем, нема потреба да ми држиш предавања!
Zdravo procitav si pisala za nekoja zena od Tromege Kumanovo no nemozam sega da go najdam postot ke te zamolsm za info za taa zena
Taa Viki mnogu pari bara moja rodnina bese Puno vreme idese I samo voda so temjan mu davase I nisto od sve toa.dali znaete za Mitko od baldovci mnogu znael da gleda ama baram Tel od nego.ako nekoj znae za nego neka pise
Глуп коментар е твојот, не нашите, се плашиш ли ти од господ воопшто? Ќе ти направат нешто за да те засака или да бидеш со некоја личност ама ќе тонеш секој ден во расправии, не викаат за џабе све што је отето је проклето
Хмммммм Тие што се спремни за такво нешто можеби ќе ја постигнат целта но на крајот скапо ќе ги кошта ,само не кај гатачката !!
Nikoj ne mi kaza Dali ima Evgenija od stip Sto gleda ili Mitko od baldovci Dali ima nekoj ideno tamy ako saka neka mi pise
edna prijatelka bese i demek zadovolna e...a nie bevme nekolku drugarki nisto ne ni kaza samo ti ke imas 5 deca..dr ke ima 7...itn...abe gluposti...kako za zabava da otidovme
A neznam porano mnogu se pisuvase tuka po forum za Mitko od baldovci deka mnogu znael na tanjir gledal I sve tacno kazuval.ako nekoj imal iskystvo od tamy neka pise