Neznam kolku e toa to no bidejki Edna imase tuka tolko mnogu go falese I kaza deka dodeka dosla doma problemot I bil resen od toj Mitko od baldovci.deka mnogu znael sakav I Jas da idam tamu mehjutoa nemoze da go najdam brojot od Mitko
e pa taka...sedevme site u edna soba i vo edna cinija voda...i na ednata i vika ne se sekiraj ke se mazis ke imas 5 deca...na dr ti 6 ke imas...i se taka...gluposti bre..lazoman
дали некој има искуство со растурање на црна магија? Ве молам споделете, доколку познавате некого во околината на струмичко што растура црни магии.
Jas samo prasuvam ama si imam mama.dali nekoj ima ideno kaj Olivera od dedebalci dali zenata stvarno znae da gleda.ako ima ideno da mi kaze kade e toa dedebalci ili broj da mi Dade od nea.pozdrav se nadevam deka nekoj ke mi pise
Dali znaete koi denovi gleda Olivera od dedebalci broj nesto imate li od nea sakam da idam.ako znaete nesto pisete mi.pozdrav
Bil li nekoj skoro kaj silvana i slagan od kumanovo? Kako ste zadovolni? Najdov eden broj na forumov ama nikako me mozam da dobijam nikoj. Se zakazuva li znaete?
A sto mislis za silvana i slagan od kumanovo? Najdov br na forumov nikoj ne mi se javuva. Spodeli iskustvo ako imas
Ja Sam od kumanovo da ti kazu pravo od nikade ne Sam zadovolna svugde bese.kazava mi gu Olivera od dedebalci deka mnogo znala da gleda.prasuju tuj po forum za Olivera od dedebalci Kako raboti koi denovi gleda na Sto gleda I nadam se deka ke mi pise nekoj
Iskreno da ve prasam tie sto imate iskustva so Kleopatra? Za idninata bas i ne kazuva, samo ako ja prsas? Drugite kakvi iskustva imate?