Mojata koleska bese kaj Dragan od nekoi rab sto i ima kazano e zadovolna a za ljubov i imase kazano deka ke sretne osoba i ke pocne vrska vo Februari sto za zak uste se nema sluceno ... Eve broj od Dragan 070216303
Драган лажовчина прва класа. Он само добро ја познава психологијата на луѓето и толку си нема благе везе од гатање.. А и доста е надмен и арогантен демек он све знае. Сум била на кафе да ми гледа ме исполажа ми зема 1000чето и ништо не ми се исполни.
Dobro I'ma nemoj sto ne laze sto pomaga stavarno od skopje ili okolina Ili dr. Gradovi spodelete broj i info
Не постојат такви изглеа.. Тие што ств помагаат ќе ги приметиш по тоа што немаат висока тарифа туку колку ќе им остаиш или некоја скромна сума Другото све е печалење пари на туѓа мака ..
Da znam takvi se dule od Velës Natasa od Velës spasitel od resen i karolina od probistip sto ne zemaat pari Tuku kolku im ostavis ama sega ne rabotat
Немам број. Ама вака да ти кажам. Кога отидов бев со неодамна доживеан спонтан. Од мака не знаев што да правам. И тој ми кажа дека комшивката ми направила да немам деца. Се превртевме дома и ништо не најдовме. Отидов и во црква и вода пиев од црквата. Ги миев скалите со вода со сол.... И триста други глупости. Најмногу од се ме повреди психички што мислев дека ова е вистина. Еден ден си реков, ќе се разболам ако мислам вака. Решив да баталам се од тоа. Повеќе не одам по гатачи. Си отидов на лекар да испитам можни причини. Немаше ништо проблем. Но, после два месеца останав бремена. Фала му на Бога се е во ред. Си имам нормална бременост. Ако имаш мака, моли му се на Бог. Не оди по гатачи. Тие се пагански работи и не се добри за психата. Имај верба во Господ и тој нека те води. Јас решив така. На позадина на мојот телефон имам слика со натпис ' Остави го на Бог и оди да спиеш!' Можеби не значи ништо за некој, но мене многу ми помага секој пат кога ќе го прочитам. Ти посакувам што поскоро решавање на проблемот и спокојство да си најдеш!
Заради тие работи не сум била нигде до сега и ради тоа вака лутам низ форумов, барајки некој што навистина помогнал. Не верувам целосно во овие работи, но ајде да пробам си велам од време на време.....и сосема си во право, јас пред време (сеуште не отидена нигде) почнав психички да паѓам од безброј мисли. како до сега така и од сега, оставам на Бога. Ти благодарам, продолжи да веруваш во Бога и ти посакувам лесна бременост
Сериозни ли сте дека некој друг човек (гатач,бајач,гледач) ќе ви го реши проблемот каков и да го имате? И не нема од бога да се реши проблемот што го имате, треба да засукате ракави и да си го решите.
Zdravo dali imate broj od nekoj/a od Kavadarci sto znae da pomaga protiv magii i kazuva koj ti pravi. Dali rabotat sega poradi koronata. Pisete mi vo inboks