Mnogu od vas prasuvate za Olivera od Dedebalci... sum bila nekolku pati i zenata e cudo vistinsko cudo...pomaga mnogu uste koga ke vlezite znaj za sto ste tocno ojdeni....i e mnogu vazno da vervate koga ke odite kaj nea ako ne vervate ako se kolebate taa znae i ke ve vrati nema da ve primi. Nema telefon gleda vo ponedelnik, sreda i petok od 7h do 15h za praznici ne i za posti ne. Zenite obavezno so zdolniste i da nemate menstruacija.
има но вејќе готово завршла време то и завршило како да не работи но несака да врат човек сака да заврши работа но тешко иначе жената пред 15 години феномен беше повејке и од ванѓа по 200 лујге имашена ден немозесе да се дочека но сега вејке и заврсил мандато наде се вика петок и недела неприма и празникпојди пробј сија срејката пос ке се трени несто насрејка број нема
Да со мои роднини , а има и мислење за неа назад во темава ниту едно не е позитивно Бегајте што подалеку од таа вештерка ,демон е
ЖЕНАТА Е МНОГУ СТАРА ВЕЈЌЕ ТИ Е ЛУЈЃЕ ТЕК СО ВРЕМЕТО СЕ ПОРЕМЕТУВА ПСИХИЧКИ ОД МНОГУ ЛУЈЃЕ ШТОМУ СЕ ПРЕТЕРАЛЕ И СЕИЗМОРЕНИ ОД РАБОТА ПО ДВЕСТА ЛУЈГЕ ДНЕВНО СЕКОЈ ДЕН А РАБОТИШ ПСИХОЛОГИЈА НЕМОЖИШ НОРМАЛЕН ДАБИДИШ НА 60 ИЛИ 70 ГОДИНИ
За гатачите сакам да кажам за моето искуство дека навистина кога ќе имаме некој проблем мислиме дека е крај на светот и мора на бајач/гатач.. Но не се залажувајте да не објаснувам во детали нема лесно решение ако не се потрудиме и не најдеме начин како да ги решиме проблемите, не очекувајте чуда да се случат се да биде розево така наеднаш. Затоа подобро работете нешто добро да се случи, одете во црква/џамија, има толку многу поклоненички патувања сигурно подобро решение отколку бајач бидејки според мене зошто гатачите да имаат таква некоја моќ да се наградени/привилегирани од Господ, а ние другите немаме некои такви моќи да знаеме што ќе се случи или кој што ни направил. Но, сепак секој ќе си прави како што смета дека е правилно и добро.
Odamna procitav na forum za nekoja zena od stip sto mnogu gledala I pomagala ama imeto ne I go zapamti.dali nekoj ima slysnato za takva Zena ako znae neka mi pise
Имам слушнато за неа од мои блиски роднини. Жената се вика Биле и знам дека за да одиш кај неа мора пред тоа телефонскк да закажеш, а мислам дека во коронава не гледа.
Zdravo , sakam da ve prasam dali znae nekoj od vas za zenata od Cair ne mi teknuva kako se vikase Viki li bese neznam momentalno nemozam da se setam.. Ako na nekoj mu teknuva ili znae neka ostavi brojce ili kako da odime kaj nea?