Здраво, дали знаете некој во Скопје што гледа на тарот карти ? Имам слушнато за некој во населба Аеродром но немам контакт. Ако знае некој или има некој контакт ќе ве молам да ми пишете.
Здраво сакам да прашам нешто дали знаете некој гатач или бајач да ми кажете пошто незнам никој Ако знае некој нека ми пише во инбокс фала многу
Jas samo prasuvam I nikoj ne mi odgovara.e sega Pak ke prasam Dali ima nekoj ideno kaj Lence od nerezi i da kaze iskystvo od tamo.pozdrav
Zdravo sakam da prasam za Olivera navistina li pomaga jas bi otisol tamu ama. Da znam. Deka navistina pomaga
Ако немаш одговор, значи никој не оди, за секој втор прашувате,. Верувајте во Бог, и одете во црква, молете се, а не во вакви пагански работи, кои христијанството ги забранува, и се против религијата. Тоа е лично мое мислење, останатото е на вас.
Гледам исти особи за 20 "гатачи" прашуваат. И како, сериозно кај сите одите? Гледате дека не ви помогнале првите 60 гатачи, бајачи, надри лекари....и пак и пак и пак одите
Јас бев кај него пред 8 год. Мислам дека се закажуваше на 30 во месецот и треба да бидеш упорна зошто тешко се добиваше. Ќе го побарам бројот во стариот тел па ќе ти го пишам.