Имав и јас огромен уплав, после доживеана траума. Не можев да спијам, страв имав од соновите. Ме однесоа на баачка и беше нешто што се смеевме отпосле. Ми закажаа на психијатар, отидов само еднашка. Златна беше жената, ми даде боички да нацртам што ме плаши. Помала бев, можеби 5то-6то. Пред некој ден читав и психичка евалуација ми направила. Мало дете е, најубаво ќе му помогнеш ако го однесеш на стручен. А, не да ги слушаш бабите и комшивките.
Zdravo na site. Vi posakuvam srekjni praznici.. Se naogj vo mnogi teska situacija,izvesno vreme se spravuvam so mnogu losi raboti,vekje nema na kakov lekar nemam odeno,posetuvav i psiholozi no nemase fajde. Vi se molam za pomos, da mi preporacite nekoj koj bil kaj bajacite,od koj ste zadovolni i ima stvarno fajde
Здраво, неможам да ти пишам во приватна порака. Дали можеш да ми кажеш број од женава и дали навистина помага?
Чим патот ве носи за Муртино, посетете го Заев, он гледа на марихуана. Гарант се ќе ви погоди, плус ако му однесете 30 000 евра и проблемот ќе ви го реши темелно, од корен. Гарантирано.
acezmija lepi dali ce moze poprecizno i jas treba da odam kaj DULE zosto bile i se tocno im kazal kako da zvee so niv doma &
И на празник ли ова? Седна вчера и денес на трпеза да го славиш раѓањето Христово и утре ќе одиш на повикување на ѓаволот? Интересно
Dule raboti na PONISTUVANJE na negativnata enerija od hristijanska strana so pocituvanje na site praznici na nasiot BOG &