Me interesira samo Dali znae da gleda I pomaga I koi denovi gleda izvini sto vaka prasuvam ako sakas pisi mi pozdrav
Zvoni mu na tel kolku ima guzva ke ti kaze,najdobro e raboten den od sabajle kaj 09:00 togas brzo se zavrsuva
Fala puno za brojot.ke probam I tamu I da ne ti bidam dosadna epten I ova da mi kazes dali Sinisa ima taksa za gledanje
Ne idev za gledanje jas,vadam ziva ,ama gleda usput pa mu plakam zaedno,samo se sprijateiv posto imam muka pa cesto idam kaj nego
Znaci mojot problem e sleden: Mazot me izneveruva ima ljubovnica koja mu pravi magii da ne razdeli i da bide laden so mene a on najverovatno slepo i veruva . Jas sakam da najdam nekoj odza ili bilo sto isto da mi napravi magija da se razdeli on od nea i da se vrati doma na mene i na decata . Znaci baram nekoj sto dobro si ja znae negovata rabota bilo kade vo makedonija neka e samo da e efikasen . Koj znae neka pise hitno mi treba dodeka ne otisla rabotata predaleku vi blagodaram
Морам нешто да те прашам неврзано за тоа што бараш помош зошто броеви од Оџи немам.Нели мислиш дека маж ти е крив што те изневерува,или он не е крив воопшто?И зошто не мислиш дека е попаметно да се разведеш него да си го прибираш до себе?Не ти е одмилен откако е со друга жена?
Vidi draga 18 godini sme vo brak . Znam deka mu pravi magii sum nasla vo negovite dzebovi . Pa koga ona pravi zasto ne i jas zosto da go dadam moeto steknato nekoja ulicarka da uziva na mojot trud . .
А зошто едноставно мислиш дека се магии?Не може ли да се заљубил во неа,да му поминала љубовта кон тебе?
Ne draga ne mislam deka e taka .Ne baram soveti i mislenja . Ako mozes da pomognes za toa so baram poveli ako ne adios ignoriraj gi moite objavi .
@Zvezdana1238 Претпоставувам не сакаш совет чим си дошла да бараш гатачи бајачи Оџи.Небитно твое право.Само би ти рекла убавите години ќе си ги потрошиш по бајачи наместо да уживаш во животот.Он чим решил да биде со друга а ти го знаеш тоа толку од приказната.Фокусирај си се на изградба на нов живот,искуства,патувања,децата.И не е твое,ти го делиш тој човек.Па налет нека биле и тие 18 год и се.Ти си си највредна од се и цени си се.
Toa e dobro I Jas od maka bev prijatelkja so majku mu taa pocina negde pred pet godini megjutoq ne postoese kaj nea nesto Sto nemoze da pomogne epten znaese taa ke probam kaj Sinisa da idam.fala Puno za informaciite