Dobra vecher na site. Nova sum na forumov. Mozhe da spodelite iskustvo od nekoj odzha. Blagodaram odnapred.
Ponedelnik odam za srbija moze li informacii za zenava . I mene mi treba da za ljubovna magija fala odnapred
pisete detalno ako sakate..ke moze li br od zenata od tetovo..jas imam slusnato za edna ama neznaela makedonski.. i uste nesto...kazete za taa od srbija ako znaete..se zakazuva pred vreme ili ne. na sto gleda i sl
Ne znam od srbija barav i jas . Bev vo srbija no ne uspeav da najdam . Taa sto ne znae mk e druga se vika Bajame a ovaa sto znae se vika Mimoza ona znae mk
Zdr bi sakala da ve prasam i da mi preporacate imam slusnato za gledckata Viktorija od Cair dali znae nesto ili ako ima nekade dobar gatac da mi preporacate vi blagodaram
Ne duso i jas baram nekoj sto znae da pomogne no za zal.sekade kade bev nikoj ne moze kazuvaat deka ke pomognat megju toa ne uspevaat ne znam zosto e toa taka
Jas imam ideno na mnogu mesta megjutoa retko nekoj da znae I da pomaga.tuka ima povekje Sto gi falat gledacite epten mnogu koga ke otides se zaprepastis od Sto nemaat vrska nagagjaat i edno nesto ne ti pogagjaat