Mozebi Jas nemam ideno kaj nego I sakam da znam Dali znae da gleda I Dali ima tarifa.pred malko procitav deka baral 30 evra za gledanje li tolko bara ili za vadenje ziva
2000 den mi zema za ziva. Tolku pobara, posle nekolku dena bozem odes na kontrola, toa ne se naplakja. Za ziva mi izvadi, se podobriv malce, ama za gledanje ne go biva bas, a si ima tarifa za toa 300 den nekoja sveta vodicka dava. Iskreno, ne veruvam veke deka nekoj znae da pomogne. 3 tretmani bozem praves, na sekoe odenje po 300, onaka so ostavas na ikonite 100-200. Odi,najarno da si vides sama, ama nema nekoe fajde spored mene. A ako veke ima nekoj darba od Boga da gleda i pomaga na narod, tarifi ne treba da ima.
Zdravo moze li brojot i na mene od zenata od srbija ako mi pomogne na rucek ke te nosam vo aleksandar palas
Da sekako 11 godini veke odam kaj nea koga imam maka 300 denari zema a podobra od nea nema . Toa sto ke ti kaze mora da se sluci
Za Zal samo ti kazuva sto ke ti se sluci ne moze da pomogne na drug nacin dobro na nekoj nacin te predupreduva i toa e nekoj vid pomos . Odi slobodno vdedi mnogu poveke da se odi kaj nea prvo gospod pa ona
Мене ми кажуваа некои кои оделе, као од стомак им ја ваделе живата, онака као одозгора, преку кожа со магичен допир