Tarot karti glda ne pomaga samo gleda i ti kazuva sto ke ti se sluci . Vodi baenje tie raboti ne gi pravi
Здраво, се сомневам дека некој ми има фрлено клетва дека последниве 2 години само лоши работи ми се случуваат и еден куп здравствени проблеми, кај сите доктори бев и на приватно и државно а сите резултати излегуваат добри иако здравјето не ми е добро. Дали знаете некој што бае против тоа или помага некако ?
Здраво женски, ако некој го знае бројчето од Зоран од Охрид, може да ми го пише... Благодарам однапред
Незнам, ги сметам цел живот за суеверија. Но бидејќи не најдов спас во науката викам да пробам и со тоа. Претпоставувам лоша среќа/здравје дека носат.
Ако физички се ти е во ред, а ти мислиш дека имаш болест, не ти е малку пологично да посетиш психолог наместо бајачка?
Можеш да го опишеш процесот како тоа живата излегувс преку кожа? Не мора со научни термини, онака, со нормален говор за да можам лесно да разберам.
Odamna bese mozebi ima 10 godini vo probistip ne znam tocno kade bese imase drugarkami bifsiot maz i pustil vo prag doma i taa ja nagizila covekot kade bevme vo lesnik ja sobirase kazuvase nekoja molitva i taa kako bakar izleguvase od uvoto a toj vo lesnik ja sobirase
Сакаш да кажеш дека другарка ти ја цапнала живата и таа влегла во стапалото, се прошетала низ телото и се населила во увото? Зошто баш во увото? Таму има најдобри услови за живеење?