Како што пишав и погоре физички проблем имам а докторите немат објаснување ниту лек и тие зборови се директно од нивна уста. Не ми треба дијагноза на форумов туку прашувам за контакт. Ако го немате слободно игнорирајте го моето прашање.
Ако мислиш дека некој што ќе те упати кај бајачка ќе ти помогне повеќе од ние што сакаме да те одвратиме и да ти помогнеме медицински, многу се лажеш. Што ти е точно проблемот и кај колку и какви доктори си била?
Moe pravo e vo sto veruvam jas ili bilo koj drug . Vase e da odgovorite ako sakate i dokolku znaete na temata za koja se diskutira nikoj ne bara nesto od cejf dokolku ne ti se dopagja nesto ignoriraj be . Nikoj ne bara nicivo mislenje . Bara samo toa sto pisuva nisto pojke
Пред 100 години да имало форуми истиов муабет ќе го правеле и тие штп барале совети за тоа од која фирма азбестот е подобар, ако некој им посочел дека е штетен.
Ti vo sto veruvas stom si ovde na forumov ili te plakaat za da siris negativna energija da davas nepotrebni soveti i drugi bezpotrebni mislenja . Ima dobro poznata pogovorka ako mozes na covek pomognimi ako ne mozes ne mu odmagaj
Еве јас пробувам да ви помогнам да не си ги фрлате парите на преваранти, туку или да барате стручна помош или самите на себе да си помогнете, ама очигледно е дека не сакате помош.
Nekogas ne e do medicinata . Sakas da ti kazam edno moe licno iskustvo . Pred 12 godini premnogu me bolese stomak povrakav zoltila odi na lekar nema nisto a jas od loso poloso se valjav po zemnja od bolki ne mozev ni legnata ni stanata otidov duri i na ginekolkg koj deneska mi vika deka e se cisto deka nema nisto . Otidov i na opst lekar duri i kaj specijalist nema nisto se si e ok a jas ke umram . Traese toa 4 nedeli eden den otidov da mi ja snimaa zolckata i tamu se ok . Koga otidov kaj soecinlistot sakase da me opeeira od slepo crevo sto vrska nemase sreka izbegav od tamu . Ovoj sto mi ja gkedase zolckata mi vika odi na ginekolog vikam vcera bev be dokrote mi kaza nema nisto ako vika denes odi pak . Se vrakan jas vo gradot i odam na ginekolog i taa mj veli vcera bese sto e sega vikam da dojdov pak ama sakam vaginalno exo da mi pravite nemas niso ama aj ke ti pravam .. koga toa izleze 3 meseci mrtov plod zamisli sum mozela sepsa da dobijam se uste go pamtam datumot 11 avgust koga mi naoraeja kiretaza na spontan abortus bidejki mi bese prv abortus vo zivotot mi kazaa za 1 mesec dojdi na kontrola a za toa sum mnogu precizna i zamisli kakov sok me cekase koga otidov na kontrola . MI kaza ooo oa pa ti si 3 mesec bremena kako e mozno toa velam pred 1 mesec imav spontan abortus kako e mozno neli me gledavte na eho nemase nisto plus i abortus od kade sea bremenosta nikoj ne znase da mi kaze sto i kako . Kwekami sega ima 11 godini da e ziva i zdrava i se rodi 5 kg Doktorive gi pocituvam no ne veruvam vo niv bidejki sekoj stana diktor drneska .ako nedaj boze treba dali za mene i li decata odime kaj privaten doktor Albanec gospod da go pozivi sto mi go spasi devojceto
Moram da se soglasam so zvezdana, si imame maka, ocigledno nemame najdeno spas vo naukata i barame odredena pomos(dokolku ne mozete da ja dadete, slobodno ignorirajte i ne sirete losa energija). Eve jas imam problem so rakata, 6 meseci i iam dadeno preku 700 evra samo za ispituvanja a dijagnoza seuste nemam. Pocna so blagi bolki i zamor potoa premina vo seriozni bolki i ograniceni dvizenja. Bev vo sistina prvo pravev EMG i rengen mi rekoa ne ti e nisto odi na terapija i mackaj mast. Bev na terapija nemase nikakov efekt. Potoa otidov kaj kiroprakticar i privatni masazeri. Nemase nikakov rezultat. Pak otidov kaj privaten doktor vo mojot grad, pravev Eho i tamu bese se dobro ama me tretirase 2 meseci protiv vospalenie na tetivi i nemase rezultat. Potoa pravev magnet i rengen na vrat i na rakata i i tie rezultati bea okej. Bev kaj 3 doktori vo drzavna bolnica, site so svoi tezi i lekovi, bockanje protiv blokadi, testiranja za reuma i artritis, mesecni krvni sliki analizi i terapii i pak nisto. Znaci site vozmozni ispituvanja gi imam napraveno i imam pobarano strucno mislenje od 6 doktori, nevrolozi i ortopedi na drzavno i na privatno i na kraj dijagnoza nemam a seuste imam bolki i samo se vlosuva situacijata. Daleku e od placebo i od potreba za psihijatri i kako sto kazav i jas sum skeptik za tie raboti no koga ne ti preostanuva nisto drugo toa e toa, ke probas spasot bilo kade da go najdes. Ne znam zosto si aktivna na tema Gatanje i Baenje ako ne veruvas vo toa, ocigledno diskusiite se za luge sto veruvaat i ne doagaat za nekoj da im kaze deka toa ne postoi. Mozes da veruvas vo sto sakas i ne mora da gi pravis budali drugite sto veruvaat vo nesto drugo vo sto ti ne veruvas.
Истата причина поради која што сум и на темите за пирамидални шеми - имам доволно слободно време за да можам да им посочам на луѓе да не си ги фрлаат парите на преварантски работи. А, јас пошто не сум преварант ќе те пратам кај доктор, а не кај Ибраим оџа во Слупчане.