Ocigledno so tebe ne moze da se izlezi na kraj da sekako ke odime i kaj doktorite ke ni stavat po edna inekcija brza smrt i ke zavrsat rabota nema veke da odgovaram na tvoite postovi ke te ignoriram sepak popametniot poousta ubava vecer
Здраво, Ве молам, ако некој знае број од гатачот Митко од градско балдовци да ми пише. Ве молам, хитно ми е.
Izvini Sto vaka prasuvam kade e toa murtino Dali zenata stvarno pogoduva Dali ima taksa I broj ako sakate pisete mi go.pozdravce
Bev vcera kaj anka vo sutka 500 den zema delumno mi pogodi nekoj raboti sto gi kaza bea tocni . Mi kaza deka imam stara magija kako i site kade sum bila istoto mi go kazale no mi kaza za da ja rasipem taa stara magija moram da kupam nekoj vodi bilki i zacini koj bile prilicno mnogu skapi me prati kaj eden covek da odam da gi kupam kako demek samo on gi prodaval tie raboti ne go najdov covekot i dojdov doma
невро психолог психијатар и психопат маце кажува а многу наплајќа ќе те исцеди како лимон за пари ако те намириса опасна вештерка а можи да те филма колку сака страшна жена
Jas deneska vrtev i m Fala na tvoeto mislenje jas imam slusnato razni muabeti a dali znaes kolku pari se plakja kaj nea?
50 евра за закажувајне пред да одиш ова цена бешепред неколку години се уплајчаше на уплатница и во незината агенција
друго што знам за амајлија најмалце 50 евра плус колку пати ке појдиш то незнамколку е цената втор трет пат пробај со писма на тв и некажувај шо проблем имаш само датум нарајѓајне и ќе видиш колку и е знаејнето