Kleopatra ah kleopatra pred nekolku godini bevme so sestra mi od radoznalost za prv pat dvete po 50 evra znaci 100 evra aj mene nesto mi kaza a na sestra mi i kaza samo vaka jaooo curice sta ti je lepa tasna samo to ti imam reci nista drugo mozes da izagjes . Preselena e od crnice ne ja preporacuvam
Дечки ве молам ако знаете помогнете ми.. Денес дознав дека татко ми има способност да погодува допрени предмети, значи буквално и да е надвор и да е на улица јас од 30 предмети 1 ќе допрам и он кога ќе се врати ќе погоди.Исто така од 100 овци може да направи една овца да се оддели од стадото. Рече дека му се сонило на 17 години за тоа и дека може да ми ја предаде таа моќ. Може ли да ми кажете за што се работи дали сте имале слична случка. Мене искрено ова ми е необјасниво.
I si dade 50 evra za da i kaze deka tashnata i e ubava ccc sramota ...Zna ci kako sto mi kazaa parite prvo gi ostavis kaj nejzinata asistentka i posle vleguvas kaj kleopatra i ete neznaes kako si proagjas so nesto kazano ili nekazano.
I ti se ispolni nesto sto kaza za vo idnina? Imam i jas iskustvo so nea,,,recisi nisto ne kazuva za idninata...odvaj ako ja prasas